上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-20 12:12 AM 發表 查看引用來源

太急唔係會快啲埋牙,做少啲應該會無咁攰
即係快執。
好似有時d細路坐定定睇電視,姐姐又陪緊佢地。我同衰婆打個眼色會入廁所或者入房快執一劑。快執完即刻繼續湊仔係好攰。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-19 11:25 PM 發表 查看引用來源

但放自己心愛既男人出去同異性單獨食飯,真係會個心"羅羅戀"足兩個鐘。其實管唔管佢,係睇有幾愛。唔愛,當然可以自由。專制,都係因為愛你。
睇下佢約左咩人啦,如果大家識左好多年嗰d都唔會擔心既

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
又係Morning Q

氣溫驟降,撻著老婆都要加點力度。
又係硬醒左,又係手多多。但今次老婆似乎無動於中,可能因為凍左掛。

「卡擦」,我拉低佢條褲,特登俾佢知道我影佢相。呢個舉動似乎今次對佢有效,佢夾一夾個 ...
今次終於睇到閃卡,嘿嘿✌🏻

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
又係Morning Q

氣溫驟降,撻著老婆都要加點力度。
又係硬醒左,又係手多多。但今次老婆似乎無動於中,可能因為凍左掛。

「卡擦」,我拉低佢條褲,特登俾佢知道我影佢相。呢個舉動似乎今次對佢有效,佢夾一夾個 ...
太太都好放wor如果有咁既另一半,一定唔駛出去偷食

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 12:16 AM 發表 查看引用來源

哈哈,咁樣唔出眾得黎吸引,有型得黎咸濕得唔得呢?
岩晒!!哈哈

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-20 00:17 發表 查看引用來源

太專制的確唔好,有時我都要提下自己,管得d細路多,會唔覺意管埋老公
佢明我就苦駛咁痛苦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 12:17 AM 發表 查看引用來源

首先我要一套ironman俾我自己得架喇~
條女係咪要著spider man?丫唔係,應該兔女朗會吸引d~xdd

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 12:11 AM 發表 查看引用來源

係,女人,真係好奇妙。我放心俾佢出去,佢開心我信任佢,但唔問下,佢又會覺得唔緊,ok問問,又不能太多,哈哈,女人矛盾,究竟想男人緊張,還是信任先?想男人專制,還是自由好呢?
女人心海底針,所以要拿捏得好都唔係個個男人做到㗎,哈哈!
最好當然係佢唔會專制之餘,又會緊張下我啦。不過我老公好似唔識呷醋咁,我都多男性朋友,而佢真係無投訴過,我唔知應該開心定唔開心呢?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-20 12:16 AM 發表 查看引用來源

當然係自由好啦
理想係佢唔會限制我活動,但會緊張,夜晚我返黎時會接我,咁我就會知佢著緊我
對,好港女,對不?
但現實就係,絕大部分時間佢都好信我,但就無咗接我呢一部分
而我鍾意係佢約咗人 ...
唔港女,其實~都幾正常添。佢食完飯,以前我都會接佢。(唔使等男人送佢返屋企嘛,哈哈)而家,當然無,因為佢出去,我係要儘早返屋企陪2個小朋友玩,佢就可以斯斯然嘆住食,返黎前最理由我已氹掂小朋友瞓,咁佢就可以沖個涼,吹頭時講返聚會既點滴。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-20 12:18 AM 發表 查看引用來源

即係快執。
好似有時d細路坐定定睇電視,姐姐又陪緊佢地。我同衰婆打個眼色會入廁所或者入房快執一劑。快執完即刻繼續湊仔係好攰。
有仔女又有姐姐係出面都仲會愛愛,其實都幾難得。香港地,好多夫婦都無左性愛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆