上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.2k

引用:
原帖由 newbc 於 2018-10-28 08:25 AM 發表 查看引用來源

6台有賣廣告果間?
yes

近日去左九龍城兩間泰按

1. 花xx,真冇骨運,遇着過唔係幾dup得既泰嬸,仲要冇推patpat ,連按腳都係麻麻地,終於做完一part,頂唔住走頭,雖然硬件尚箅企理,我想都唔會返dup.
2. SXXX,初時第一個輪,係一個大肥泰婆,初初幫我洗腳,我仲以為佢係男人,後來換左第二個,都係泰嬸,但起碼冇咁大件,推油都係嗰D,極小咸極小趣。
感覺都係WC好D。

引用:
原帖由 flat26d 於 2018-10-31 09:07 PM 發表 查看引用來源
近日去左九龍城兩間泰按

1. 花xx,真冇骨運,遇着過唔係幾dup得既泰嬸,仲要冇推patpat ,連按腳都係麻麻地,終於做完一part,頂唔住走頭,雖然硬件尚箅企理,我想都唔會返dup.
2. SXXX,初時第一個輪,係一個大肥泰婆,初初幫我洗腳,我仲以為佢係男人,後來換左第二個,都係泰嬸,但起碼冇咁大件,推油都係嗰D,極小咸極小趣。
感覺都係WC好D。 ...
去花xx對面,TXT多數大部份都係后生!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-11-1 12:38 AM 發表 查看引用來源

係!有機會去試試。thx

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-11-1 12:38 AM 發表 查看引用來源

收費如何?少咸多趣?

小弟近期無乜骨運,索性上網搵吓。
6台灣仔區有兩間泰按,潛水艇樓上之前試過,今日試咗另一間。
入到去兩個都後生,問清楚價錢 $388/90分鐘。
環境光猛乾淨濶落,張床比其他按摩床大半倍,主要條泰妹幾好樣,25 歲又唔肥。
滿心歡喜諗住今次有運啦,點知全程唔比掂,唔好話敏感位,直情小腿手臂都唔比。不過按得都幾舒服落力,加上笑容可掬,真係無佢符。
最後問我要不要 part 2,開 $760/90分鐘 包按,即係加多 $372 。心諗你連水都未必比我抽,莫講話解甲啦,價都費事還,最後比 $388,Tips 都慳返。
如果有師兄一心淨係都比條後生靚女按得舒服嘅,無打算要出火都可以嘅。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-11-1 04:47 PM 發表 查看引用來源
環境光猛乾淨濶落,張床比其他按摩床大半倍,主要條泰妹幾好樣,25 歲又唔肥。
滿心歡喜諗住今次有運啦,點知全程唔比掂,唔好話敏感位,直情小腿手臂都唔比。不過按得都幾舒服落力,加上笑容可掬,真係無佢符。
最後問我要不要 part 2,開 $760 ...
你講呢間我應該都試過。。報紙檔樓上。大大單位分兩邊。。但個時幫我按個個係肥妹。。唔係我杯茶。雖然佢有問打唔打獵。我話唔駛啦。佢就冇再提出啦。。但真係環境幾簡潔。。好鬼好禮貌

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-11-1 04:47 PM 發表 查看引用來源
最後問我要不要 part 2,開 $760 ...
港島區第二柏好多收3舊或以上,如果遇着葉問上身就真係...

引用:
原帖由 leglover 於 2018-11-2 07:51 AM 發表 查看引用來源

港島區第二柏好多收3舊或以上,如果遇着葉問上身就真係...
以價錢比較東區衹有SWH同SKW值得玩,無咁劏客,但近日開左好多間,要小心選擇,我地勞工階層,更要小心駛$!

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-11-1 05:22 PM 發表 查看引用來源

你講呢間我應該都試過。。報紙檔樓上。大大單位分兩邊。。但個時幫我按個個係肥妹。。唔係我杯茶。雖然佢有問打唔打獵。我話唔駛啦。佢就冇再提出啦。。但真係環境幾簡潔。。好鬼好禮貌 ...
潛水艇?報紙檔?即是邊度???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆