上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.0k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 01:59 AM 發表 查看引用來源

唯一解釋係我係男人, 佢係女人.. 女仔係想要人錫同埋寵愛.. 所以咪要就咯
呢個係一個我答得最得體又最 100 分的答案.. YEAH
咦 你咁清楚既 :smile_30:
你上世做女人架?:smile_40:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 02:00 AM 發表 查看引用來源

呢 d 留返你個仔享受啦 :smile_03:
每晚我返到屋企 佢都不知幾開心:smile_40:
係間房到仆出黎接我架:smile_34:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 01:59 AM 發表 查看引用來源

唯一解釋係我係男人, 佢係女人.. 女仔係想要人錫同埋寵愛.. 所以咪要就咯
呢個係一個我答得最得體又最 100 分的答案.. YEAH
或者手法差令佢傷心,但本意不是佢所想咁
咁幾時出書分享吓~~:smile_53:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-15 02:00 AM 發表 查看引用來源

哦 原來係你欺騙我感情:')
傻bee係到:smile_34:
呃自己即~~:smile_04:
點敢話你傻:smile_46:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-15 02:01 AM 發表 查看引用來源

咦 你咁清楚既 :smile_30:
你上世做女人架?:smile_40:
你對眼唔會睇得出我呢個外表粗獷肥胖.. 內裡不知幾純真體貼的心

算吧啦 :smile_54: 我以前讀書時代, 甚至上網溝女.. 都唔知得到不少少女的芳心.. 問題係我唔揀咋嘛 :smile_30:

最正係.. 兩個女同學原來私底下都鍾意我而離開左一兩年先話我知.. 開心到我呢..:smile_o05:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 02:01 AM 發表 查看引用來源

得個幾 MB 頻速仲要 share 全家用.. 正一窒住晒, 無眼睇 :smile_04:
o....sorry about that:smile_40:,唯有出外謀福利

引用:
原帖由 mag718 於 2011-10-15 02:05 AM 發表 查看引用來源

呃自己即~~:smile_04:
點敢話你傻:smile_46:
做咩要呃自己:'):smile_13:
但我真係傻架喎:smile_30:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-15 02:02 AM 發表 查看引用來源

每晚我返到屋企 佢都不知幾開心:smile_40:
係間房到仆出黎接我架:smile_34:
唔好講啦.. 其實我都好希望自己有機會試下養動物.. 將我 d 愛心俾佢地架
但我諗住試玩金魚先..應該容易 D

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 02:07 AM 發表 查看引用來源

你對眼唔會睇得出我呢個外表粗獷肥胖.. 內裡不知幾純真體貼的心

算吧啦 :smile_54: 我以前讀書時代, 甚至上網溝女.. 都唔知得到不少少女的芳心.. 問題係我唔揀咋嘛 :smile_30:

最正係.. 兩個女同學原來私 ...
係囉 又係我睇唔出囉 又係我眼殘囉 ..:smile_34:
係咩係咩 巴鬼閉:smile_30:
咁你有無約人地打友誼波呀:smile_40:

引用:
原帖由 mag718 於 2011-10-15 02:04 AM 發表 查看引用來源

或者手法差令佢傷心,但本意不是佢所想咁
咁幾時出書分享吓~~:smile_53:
實有機會試下玩自資出書.. 其實依家都好 hit

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆