上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.9k

[quote]原帖由 Dupplo 於 2011-9-16 01:23 PM 發表 查看引用來源

so what you are focused at ?? [/quot有朋友從美國回來,只著意忍酒聊天:smile_35:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-16 02:19 PM 發表

1.我冇..係feel到的
2.我刀係冇
4.一定係有d野:smile_44: :smile_44:
睇你的回複,你真係似搵師兄弟認同你多 d 喎!:smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-9-16 12:29 PM 發表 查看引用來源

田田~真係要戒~改為一杯橙汁~兩杯蘋果汁啦:smile_30:  
一杯老青~~兩杯九江雙蒸:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-9-16 01:11 PM 發表 查看引用來源
要屎吾洗病:smile_35:
至驚屎唔去又大病呢:smile_42:

回覆1750 #的帖子

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-16 02:19 PM 發表 查看引用來源1.我冇..係feel到的2.我刀係冇4.一定係有d野:smile_44: :smile_44:
唉…大頭…老老實實…飛能左去啦!上去玩為物先?就係可以玩唔同既女…今個星期中意玩相頭…下個星期又可以轉玩大波!要玩感情,香港果件未玩夠mei!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-16 02:26 PM 發表 查看引用來源

至驚屎唔去又大病呢:smile_42:
有得必有失

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-16 02:29 PM 發表 查看引用來源
唉…大頭…老老實實…飛能左去啦!上去玩為物先?就係可以玩唔同既女…今個星期中意玩相頭…下個星期又可以轉玩大波!要玩感情,香港果件未玩夠mei!

Agree x 10000000000:smile_15:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-16 02:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 人地係真減程黎麻~~

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-16 02:21 PM 發表 查看引用來源

睇你的回複,你真係似搵師兄弟認同你多 d 喎!:smile_42:
but我認同肥仔的說發:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-9-16 02:31 PM 發表 查看引用來源
有得必有失
啱呀~~有得食有得屙先好麻:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆