上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.4k

引用:
原帖由 雁野大俠 於 2011-7-15 10:20 PM 發表 查看引用來源
淫妹~等你黎個大解放~~:smile_o10:
我不嬲都解放架啦 ~~~ 仲點黎大解放呀 ~~ 唔通光脫脫向街同 10幾個人搞先叫大解放呀 ?

引用:
原帖由 了解妳秘密 於 2011-7-15 11:37 PM 發表 查看引用來源
唔係既,好似有0的仔無啦啦都見到妳0係度露緊,我就係無呢0的運,無見過呢0的野!
我就係覺得自己無咁既緣!!!!
見到又點呢 ? 控制到個場面就話者,如果做錯左個女仔可能會告你架喎 ~~~ 有好又唔好啦
不過其實我都好想問下有幾多姊妹有玩過露出既呢 ?

其實妳可以去新都會廣場0個度有樓梯,可以坐0係度扮睇書,或者傾電話之後露底!
因為我0係0個邊做野都見唔少人0係0個度經過,又成日見一個咸濕佬成日0係0個度睇人裙底!妳去露下,益下我都好呀!!哈哈!

就係少人玩露出都比0個0的人見到先係好運!如果好多人露咁我都有機會見到啦!係唔係??我都成日上網搵架,都搵唔到!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-15 11:42 PM 發表 查看引用來源

見到又點呢 ? 控制到個場面就話者,如果做錯左個女仔可能會告你架喎 ~~~ 有好又唔好啦
不過其實我都好想問下有幾多姊妹有玩過露出既呢 ?
應該都有唔少..不過實際邊會有咁多好似小露你咁..肯出黎講比人知..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-7-15 11:44 PM 發表 查看引用來源

應該都有唔少..不過實際邊會有咁多好似小露你咁..肯出黎講比人知..
咩意思先 :smile_o04:

頭先行雷加閃電 ........ 好驚呀 ~~~~:smile_o08:

我攬住妳唔駛驚呀!!!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-15 11:46 PM 發表 查看引用來源

咩意思先 :smile_o04:
即係話你夠放夠nice..肯拎露出既野出黎分享

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-15 11:47 PM 發表 查看引用來源
頭先行雷加閃電 ........ 好驚呀 ~~~~:smile_o08:
等我企係你後面攬實你 唔洗驚呀小露..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆