上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1871, #1880, #1894, #1902, #1923, #1933)

收藏  |  訂閱
1.9k  612.8k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-27 17:53 發表 查看引用來源

我同Athena都尚健在,不過嗰段時間同2000年初比較辛苦。。。反而同班古惑仔冇乜關係。
不過佢哋都唔係乜嘢好人。
athena係咪係廈村果頭住?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-27 17:57 發表 查看引用來源
athena係咪係廈村果頭住?
廈村?邊度係廈村?佢宜家住天水圍。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-27 19:51 發表 查看引用來源

廈村?邊度係廈村?佢宜家住天水圍。
天水圍附近圍村地方
見到有個阿蟬有D似佢呀

天水圍

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-27 20:24 發表 查看引用來源
天水圍附近圍村地方
見到有個阿蟬有D似佢呀
嘩咁真係似係佢喎,原來街上面啲阿蟬臥虎藏龍;btw, 樓主為咗肉體快感玩到咁盡,諗返轉頭有冇覺得自己好好彩冇出事?

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-27 20:45 發表 查看引用來源

嘩咁真係似係佢喎,原來街上面啲阿蟬臥虎藏龍;btw, 樓主為咗肉體快感玩到咁盡,諗返轉頭有冇覺得自己好好彩冇出事?
好多四,五十路C9,離咗婚,或者好耐無同老公埋位。 你撻著咗佢,真係擒住你唔放。  呢啲真係講彩數,睇你撞唔撞到。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-27 20:24 發表 查看引用來源
天水圍附近圍村地方
見到有個阿蟬有D似佢呀
應該唔係佢。佢從來唔去圍村。

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-27 20:45 發表 查看引用來源

有。日日都覺以前玩得太癲。無事當𢴇返身彩。

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-9-27 21:00 發表 查看引用來源

好多四,五十路C9,離咗婚,或者好耐無同老公埋位。 你撻著咗佢,真係擒住你唔放。  呢啲真係講彩數,睇你撞唔撞到。
係呀。不過。。。都係要睇彩數。

沙星望咗我一眼,打咗個眼色,然後行返去沙發著衫。細D就坐埋嚟開咗罐啤酒飲。
屌嗱星,佢一坐埋嚟已經成身臭汗味。。。但係我又隱隱約約聞到Athena嘅體味。。。我再望一望佢條軟冧冧濕笠笠嘅賓固。。。一條啱啱至喺我女朋友身體入面抽插完然後射精嘅賓周。。。我自己條周即刻又強力扯起。
細D:Vin神哥,一陣你入房,可以留低同盈盈喺度過夜。但聽朝九點前你一定要走。盈盈就留低開始跟我哋正式跑鐘,明唔明?
我:今晚玩到咁激。。。佢聽日仲要接客?我驚佢頂唔順。。。
Tim哥呢個時候全裸由房度行出嚟,仲順手閂埋房門。
Tim哥:放心喎,Vin神哥,我哋收皮都未L到你女朋友。佢簡直係性愛鬥士!係咪呀,沙星?
沙星:Katakan apa (唔明你乜mug 9)。
細D:大佬,你講到咁9復雜,佢點L會明?
Tim哥:人蠢無藥醫!嚟咗香港就嚟五年,港東話都仲未L識講!如果佢唔係夠打得,一早俾我𢫏佢旗!
沙星只係一味係度儍笑著衫。。。但我當然知道佢完全明白嗰兩條仆街講乜。沙星呢啲叫做「扮豬食老虎」。。。
當時我已經覺得Tim哥同細D遲早會衰喺沙星手上!
我:咁你哋兩個今晚。。。?
細D:瞓客廳!放心喎,張沙發好L舒服㗎!
我其實覺得佢哋係要監視住我同Athena。。。尤其唔俾Athena走咗。。。至真。我甚至乎覺得如果唔係因為我喺度,佢哋加埋沙星可能會一直扑Athena到天光!
Tim哥:盈盈叫你收到佢SMS後入房。
細D:忍咗成晚慢慢玩,正所謂「春宵一刻值千金」呀。

我一路坐喺度等,我一路係度諗,我係咪太過任由Athena玩得太大?
係。。。無可否認今晚的確係我咁大個人,最L刺激嘅一晚,尤其睇住自己女朋友俾沙星攪到死去活來,然後再俾兩條古惑仔「抬」入房輪大米,晏晝Athena仲做私鐘妹接客。。。的確好刺激,尤其對我呢啲「綠帽控、NTR愛好者(現代用語,但非常適合去形容當年嘅我)的確非常精彩。。。
我都相信Athena呢個「痴女」今日亦玩得「大滿足」。
但係就算想玩得激,其實又係咪一定要同Tim哥、細D、沙星呢啲人扯上關係?
老實講,我到宜家喺度寫我同Athena嘅過去,我個心都未有一個清楚答案。只可以講。。。
一切皆是「業」!
突然我手機震,然後收到Athena嘅SMS。。。
Tim哥:Vin神哥,收到SMS仲唔入房?你如果唔入,我又入㗎啦。
細D:好呀!
屌!我馬上起身行去度門度,我望一望沙星,佢目無表情咁望住我。。。
我逼自己唔再去諗咁多,然後就開門入房。

Athena:
「我叫Tim哥叫Vincent過一陣至入房,因為我首先想浪過口先。實在太多口水同男人啲精液混和埋一齊喺我口入面。但我冇打算沖涼。因為我要Vincent感受到我俾咁多人男玩過,我身體上面留低佢哋流過嘅汗水、口水、精液嘅味道。
Vincent見到我咁,我估佢應該會好興奮!以前佢見到我喺VCD碟鋪俾班男人攪、又見到Steven攪到我成身水,佢都無介意仲好興奮,我知佢今次應該都會係!我甚至估佢會比以前仲要興奮!
浪完口之後,我即刻喺衣櫃𥚃面攞咗乾淨嘅毛巾,然後換埋床單。然後我就揀咗衣櫃𥚃面其中一套白色全透明bra同T Back著上身。
當我著好咗望住自己喺塊鏡入面嗰樣,我先至第一次見到我光滑滑完全無毛嘅下面!沙星好好手勢,剃得好乾淨而且完全冇傷痕。
我第一次發現原來我下面無毛。。。真係幾靚!唔得,一陣同Vincent親熱完沖埋涼,我要好好望清楚我下面無毛係點嘅樣之得。
一切準備好,我就瞓落張床上,然後攞起我部電話,然後send咗個短訊俾Vincent:
「你宜家入嚟同我做愛。。。快啲。。。我好想同你做愛!」
雖然今日我接過三個陌生人客、又含過四個男人、又俾沙星插到差啲暈低仲俾佢內射、然後又俾Tim哥同細D玩3P打真軍,應該係我咁大個女喺性方面玩得最癲、高潮嚟得最多最激嘅一日,但呢一刻我非常渴望需要Vincent。。。」

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-28 10:37 發表 查看引用來源
沙星望咗我一眼,打咗個眼色,然後行返去沙發著衫。細D就坐埋嚟開咗罐啤酒飲。
屌嗱星,佢一坐埋嚟已經成身臭汗味。。。但係我又隱隱約約聞到Athena嘅體味。。。我再望一望佢條軟冧冧濕笠笠嘅賓固。。。一條啱啱至喺我女朋 ...
希望有個美好嘅結尾啦!唔好嘥咗Athena嘅付出!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆