上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-18 11:46 PM 發表 查看引用來源
E~有戲睇牙:023:
稚狼想組團呀~~:036:

my celia~~找到電話開心返囉喎~~:023:

送首好歌給大家:
Let’s Get Wet - 林峯  

作曲:鄧智偉/莊冬昕
作詞:黃偉文
編曲:莊冬昕
監製:鄧智偉/莊冬昕

這個世界太乾旱 只等一個浪
熱情就決放 潤澤著八方
向你看一看 掌心總有汗
淚凝在臉龐 期待釋放 
脈搏跳多幾趟

*讓身體的狂流 忠於本性的流
 終於覆蓋地球 流露所有
 腮邊水長流 背脊也濕透
 身心跟你合流 靈欲緊扣*

聽說愛意與分泌 相當詭秘地
混和在一起 靜待被惹起
每次看到你 埋藏全身的氣
都化淚與汗 流射千里

Repeat *

無可擋的狂流 給這乾涸地球
湧出珍貴石油 燃亮所有
找得到同謀 狂妄要有即有
早沾濕了額頭 誰願追究

汗自你手背流 落在我頸膊後 
直達我心裡頭

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-18 11:39 PM 發表 查看引用來源

我驚起上黎會發癲GA WO :096:
我先唔怕你發癲,我唔會怕妳有牙!因為我都有~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-18 11:46 PM 發表 查看引用來源

唔係恐怖片喎~~ 有咩咁驚呀~~:030:
你驚都有我這個親愛的保護嘛:071:
唔知啊><一開頭..有個女仔D咩
之後就尖叫啦><....嚇死我..
所以就冇再睇落去:029:

行下先個黎:071: :071:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-18 11:48 PM 發表 查看引用來源

我先唔怕你發癲,我唔會怕妳有牙!因為我都有~
講起牙..我諗起D野..:096: :096:
我驚起上黎會好大力咁捉住人地隻手..
之後會打人..會咬人:030:

电影大綱:

蘭頓﹝湯漢斯 飾﹞無意中發現光照派這個歷史悠久的秘密組織竟死灰復燃,正進行著一項驚世大陰謀,他們為求目的甚至不惜殺人。同一時間,梵蒂岡亦收到「光照派」的死亡威脅。為阻止光照派的陰謀,蘭頓﹝湯漢斯 飾﹞起程往羅馬,在那裡遇到美麗神秘的意大利科學家維特多莉亞•維特勒﹝伊莉素娜 飾﹞ 及教皇內侍 ﹝伊雲麥葵格 飾﹞,三人遂聯手抽絲剝繭偵破謎團。蘭頓和維多莉亞必須與時間競賽,在二十四小時內勇闖密封的地窖、危機四伏的古墓、荒廢的教堂,甚至深入地球上最神秘的地下墓穴,追尋已有四百年歷史的四大古老符號——氣、土、火、水的踪跡,找出將炸毀整個梵蒂岡的「反物質」!

睇落似拯求片多過恐怖片wor kokie

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-18 11:48 PM 發表 查看引用來源

唔知啊><一開頭..有個女仔D咩
之後就尖叫啦><....嚇死我..
所以就冇再睇落去:029:
我剛睇過啦~~係得個一聲~~其他一D恐怖鏡頭都無~~:096:

而且我個朋友都唔睇恐怖片~~佢都睇到咁一定唔恐怖~~

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-18 11:54 PM 發表 查看引用來源
睇落似拯求片多過恐怖片wor kokie
我一黎就俾個女仔既尖叫聲嚇親!!!!!:030:
不過都只係宣傳片黎既JA...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆