上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-30 10:37 PM 發表

唔使理呢d人 好很無聊:046: :046: :046:  
好高的EQ~~~:036::036::036::036::036:

係就出得正常一些,你的貼士出到不明白所以
你應該係頭版寫明買邊隊,幾錢注
最唔喜歡d 鬼祟的人:044:

車哥勁呀...支持下先

引用:
原帖由 kyo37515 於 2008-5-30 10:59 PM 發表
車哥勁呀...支持下先
請慎言 佢係女性黎 :030:

引用:
原帖由 duliu 於 2008-5-30 10:41 PM 發表
:046:你 d 咁0既 PK 仔我係大陸都睇你唔順:046:
你 d 人對社會已經冇貢獻上到黎 le 度又做攪屎棍:046:

你覺唔覺得對唔住你爸爸媽媽架:032:

有本事就做 d 做福別人0既事
係度玩針對攪小動作吸引別人:046:

其實就幼能稚:046:冇能聊:046:

今晚你個 PK 仔真係要同爸爸媽媽傾下睇下邊過醫生好睇下醫生啦:046:

屎弗鬼:122:

版主如不喜歡此文可ban

回覆 #1745 碧含 的帖子

我支持你:036:

回覆 #1745 碧含 的帖子

超帥......

引用:
原帖由 duliu 於 2008-5-30 10:41 PM 發表
自由市場....
只要沒有犯規就可以
請專重別人

回覆 #1746 ~@ok仔@~ 的帖子

你要主持正義呀:025:

我真係忍唔到 le d PK仔啦:046:

我都少上黎啦:026: 靠你地團結啦:098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-30 11:28 PM 發表
你要主持正義呀:025:

我真係忍唔到 le d PK仔啦:046:

我都少上黎啦:026: 靠你地團結啦:098:
做鬼做馬咩:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆