上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.8k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
又係Morning Q

氣溫驟降,撻著老婆都要加點力度。
又係硬醒左,又係手多多。但今次老婆似乎無動於中,可能因為凍左掛。

「卡擦」,我拉低佢條褲,特登俾佢知道我影佢相。呢個舉動似乎今次對佢有效,佢夾一夾個 ...
嘩!嘩!嘩!
型爸師兄,你吓吓都morning Q,啲相一次比一次清楚,今次真係大飽眼福了。
睇落師兄老婆應該唔需要師兄你加點力度去撻著,都已經好快進入狀態。唔之除左morning Q外,係咪仲會有afternoon Q呢?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-19 11:52 PM 發表 查看引用來源

又有閃咭!掂!
好恩愛呀型爸,仲會拍片,好sweet!
好耐無上來,都追唔到,咪講下故事lor XD

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-19 11:54 PM 發表 查看引用來源

嘩!嘩!嘩!
型爸師兄,你吓吓都morning Q,啲相一次比一次清楚,今次真係大飽眼福了。
睇落師兄老婆應該唔需要師兄你加點力度去撻著,都已經好快進入狀態。唔之除左morning Q外,係咪仲 ...
有,想做就做。
不過有時太rush搞到好攰。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-19 09:23 PM 發表 查看引用來源

管得太嚴只會反彈得越大,我自己就好怕太專制既男人,呢樣唔得嗰樣唔俾,大家都咁大個人唔係細路仔,邊管到咁多。
不過我又試過對方太放心,咩都唔理我,我又有d唔開心,覺得佢好似完全唔緊張我咁.... 所以你話 ...
係,女人,真係好奇妙。我放心俾佢出去,佢開心我信任佢,但唔問下,佢又會覺得唔緊,ok問問,又不能太多,哈哈,女人矛盾,究竟想男人緊張,還是信任先?想男人專制,還是自由好呢?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-20 12:04 AM 發表 查看引用來源

有,想做就做。
不過有時太rush搞到好攰。
太急唔係會快啲埋牙,做少啲應該會無咁攰

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-19 10:47 PM 發表 查看引用來源

咁又唔好咁極端下嘛!!@@
哈哈,咁樣唔出眾得黎吸引,有型得黎咸濕得唔得呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 12:11 AM 發表 查看引用來源

係,女人,真係好奇妙。我放心俾佢出去,佢開心我信任佢,但唔問下,佢又會覺得唔緊,ok問問,又不能太多,哈哈,女人矛盾,究竟想男人緊張,還是信任先?想男人專制,還是自由好呢?
當然係自由好啦
理想係佢唔會限制我活動,但會緊張,夜晚我返黎時會接我,咁我就會知佢著緊我
對,好港女,對不?
但現實就係,絕大部分時間佢都好信我,但就無咗接我呢一部分
而我鍾意係佢約咗人果晚我都自己搵活動,約下朋友,咁就唔會有一方被遺棄既感覺

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-19 11:26 PM 發表 查看引用來源

可能dragon兄唔受襪帶呢套,你整套ironman cosplay俾佢佢就滿足xd
首先我要一套ironman俾我自己得架喇~

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

我個太專制反而太令人討厭,我好明白個種感覺
太專制的確唔好,有時我都要提下自己,管得d細路多,會唔覺意管埋老公

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
又係Morning Q

氣溫驟降,撻著老婆都要加點力度。
又係硬醒左,又係手多多。但今次老婆似乎無動於中,可能因為凍左掛。

「卡擦」,我拉低佢條褲,特登俾佢知道我影佢相。呢個舉動似乎今次對佢有效,佢夾一夾個 ...
師兄連照片都有埋,真係無得輸啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆