上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.2k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 03:39 PM 發表 查看引用來源

女上, 其實下面個個都要用力架...:smile_45:
我見你嘆梗喎

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 15:42 發表 查看引用來源

大家怕唔怕血架?:smile_38:
講笑者...:smile_30:
閃卡...有血..:smile_o04:
唔通係..欲練神功...揮刀自宮..既相
:smile_o08:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-3 15:43 發表 查看引用來源

女仔唔識用力..下面先要用力..
但見相..阿嫂應該都幾識坐架!
單方面既付出, 係唔會得到幸福架!:smile_30:

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-4-3 15:44 發表 查看引用來源

我是你嘆梗喎
:smile_41:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-3 03:45 PM 發表 查看引用來源

嘩血案咁喎

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-3 15:45 發表 查看引用來源

唔知點解, 我腦裡面忽然諗起陪產時細B個頭係老婆...:smile_27:

入去陪產前姑娘第一個問題: 先生怕唔怕血架?
唔好意思, 訓得少個腦hanghang地有D變態...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 03:49 PM 發表 查看引用來源

唔知點解, 我腦裡面忽然諗起陪產時細B個頭係老婆...:smile_27:

入去陪產前姑娘第一個問題: 先生怕唔怕血架?
唔好意思, 訓得少個腦hanghang地有D變態...
我啲朋友話老公最好唔好陪產,驚之後嚇到不舉
果時同老公傾過都係唔洗佢入去同我生架(妖諗到咁長遠)

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 15:45 發表 查看引用來源

單方面既付出, 係唔會得到幸福架!:smile_30:
男上係耕耘..係努力..
女上係收獲..係享受..

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 15:47 發表 查看引用來源
嘩血案咁喎
咁要唔要報警啊..

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 15:51 發表 查看引用來源

我啲朋友話老公最好唔好陪產,驚之後嚇到不舉
果時同老公傾過都係唔洗佢入去同我生架(妖諗到咁長遠)
我入去時望左一眼...個情境係...有興趣自已google啦...
之後我一路企係老婆隔離直視唔到(避開)個度...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆