上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.9k

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-22 07:17 PM 發表 查看引用來源

c,d 級呢d當然有啦。。其實我試過好多次,不過都夾得對方唔舒服,好似好唔順暢甘,哈哈

我好初哥嫁咋,真係唔叻叻,要你地多多指教

佢樣樣都好,只係無咩時間陪我

http://n2.hk/d/images/r10/mobil ...
估唔到師妹咁勁....

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-22 07:43 PM 發表 查看引用來源
Rose '有冇飲
tequlia rose.vilmos,我未試過
應該約你,一步兄飲high tea,暢談逸事,吹水大结缘會....keke

有酒飲,有得見大家,我絕對支持...
等我帶支私伙請大家飲...:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-22 11:50 PM 發表 查看引用來源

有酒飲,有得見大家,我絕對支持...
等我帶支私伙請大家飲...:smile_o05::smile_o05:
我又去~~~~我又去~~~

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-22 07:46 PM 發表 查看引用來源

你講邊個同邊個結緣??會咩野先??

大YAN姐姐可以同細佬結下先...哈哈.....:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-22 08:27 PM 發表 查看引用來源
你地誤會了,倾計是緣份,飲high tea 也是缘份,結缘吾一定是拍拖,人人心中都有緣份,但不知道何時由心出發。

冇鬼HIGH TEA,直接飲酒啦...筆兄...:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ER7077 於 2015-2-22 09:26 PM 發表 查看引用來源

多謝ER兄一直推貼....

十卜

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-22 09:49 PM 發表 查看引用來源
miss stupid,你個post 係點樣講乜?
咖啡又如何?,暖暖的滴在你們的乳溝上及jj 的肉身龜頭上,你又可以飲咖啡!
吾明再問,小弟從前玩過,你也可次叫她滴係你個肚腩先,奶完,再放十幾滴在乳尖上再啜奶,現在我怕 ...
挑情高手再現江湖:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-22 10:10 PM 發表 查看引用來源

下,我唔會喎
佢係一個正經怕醜男仔,佢只會錫我咀仔同lin lin
其他地方都幾難啦

你主動做嘢,引下佢....
咁多啲玩,由低玩起...:smile_o12::smile_o12:

都知道你地幾多歲,你冇留意我寫的文字,男人怕羞吾係籍囗,今天你的要求是,在床上你做多D嘢,女人這種物種可以用一樣嘢就打破這個10年關係。你自家明白嗎?
全部對你好,給車,給單位,例如床上他萬级自私,你又點呢?

重點係你有要求他達不到^_^,第日你好火旺,想媽义他的不是
戀愛不是單向,人類是雙细胞動物,是雙向

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆