上一頁下一頁
發新話題

OT冇啦啦變左WC大戰 (LAST UPDATE!!! P.146 有相 睇#1post有目錄)

收藏  |  訂閱
2.3k  456.3k

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:36 AM 發表 查看引用來源

其實會唔會用sexytoy可以係做時有高潮....
http://www.youtube.com/watch?v=PPKjq9tWgx4
呢款好似for couples..
呢款好似幾好喎,可以考慮買返個返屋企備用:smile_30:

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:39 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係好女人...我宜家都偷食
秘密進行就OK

男人女人都一樣, 適當時候扮唔知, 咁樣大家就開開心心啦

去佢個post一comment...佢d分身就出現啦...:smile_44:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-2 01:40 AM 發表 查看引用來源因為你已經比咁機械既性愛悶親:smile_o10:
同意ching講法

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:39 AM 發表 查看引用來源

唔講咁多廢話啦..打咁多字手好累..我諗你應該明你同你男友應點改善:smile_o12:轉話題:smile_o13:你聽日會去邊呀?

引用:
原帖由 KL777 於 2013-6-2 01:40 AM 發表 查看引用來源
你長期落去係咁,你bf會好快離開你架!:smile_o03:

我already離開左我boss....:smile_40:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-2 01:41 AM 發表 查看引用來源
唔講咁多廢話啦..打咁多字手好累..我諗你應該明你同你男友應點改善:smile_o12:轉話題:smile_o13:你聽日會去邊呀?
去行山....:smile_40:

引用:

男女平等!未結婚前,誰都有權選擇嘅

引用:
原帖由 Pangolin 於 2013-6-2 01:40 AM 發表 查看引用來源

呢款好似幾好喎,可以考慮買返個返屋企備用:smile_30:
我去個間冇...:smile_27:

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:42 AM 發表 查看引用來源我already離開左我boss....:smile_40:
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

離開 boss

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆