上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  68.5k

琴晚唔係已經搞定左呢咩,居士!

其實我又想加入傾下計丫...見呢間屋成日都要起新樓, 好旺咁

引用:
原帖由 wccitycc 於 2011-10-5 02:49 PM 發表 查看引用來源
其實我又想加入傾下計丫...見呢間屋成日都要起新樓, 好旺咁
咁...1,自我介紹..2,有咩擅長/興趣...3,如果通過社團成員認同,放低3個6比居士

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 02:59 PM 發表 查看引用來源
咁...1,自我介紹..2,有咩擅長/興趣...3,如果通過社團成員認同,放低3個6比居士
點解要放低3個6比我呀:smile_o04:

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 03:02 PM 發表 查看引用來源

咁萬一比皇氣周到正...佢地只會問居士:點解收埋咁多3個6??...而我就乾乾淨淨....唔緊要啦居士..通櫃桶je..身為阿嫂的我會從旁安慰你的

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 03:02 PM 發表 查看引用來源

比你,咪即係佢以後跟你囉

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 03:06 PM 發表 查看引用來源
咁萬一比皇氣周到正...佢地只會問居士:點解收埋咁多3個6??...而我就乾乾淨淨....唔緊要啦居士..通櫃桶je..身為阿嫂的我會從旁安慰你的
家姐不嬲都乾淨啦,仲好白滑

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 02:59 PM 發表 查看引用來源
自我介紹, 有冇form填架? 28歲仔一個囉~
興趣, 要正經d講...游水同渣車
至於3個6, 我用八達通do得唔得??

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-5 03:08 PM 發表 查看引用來源

家姐不嬲都乾淨啦,仲好白滑

仲好白滑???搞到我好想好想見下P妺真人添:smile_o06:

引用:
原帖由 wccitycc 於 2011-10-5 03:08 PM 發表 查看引用來源

自我介紹, 有冇form填架? 28歲仔一個囉~
興趣, 要正經d講...游水同渣車
至於3個6, 我用八達通do得唔得??

恭喜你...wc..um....燈籠仔依家我就叫你...嗯...."次哥"啦....勁過為食總司令

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆