上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-9-16 01:07 PM 發表 查看引用來源
坐低先知,但冇所謂啦! :smile_o01:
令5令先

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-16 01:46 PM 發表 查看引用來源

里得咩:smile_41:
佢剪左條J都戒五到呀!:smile_38::smile_38:

巨頭:

對話~語气重左,惡死左,會不會你自己帶了有色眼鏡呀!
要求~~常SAY NO你有無同佢 say 過 NO 先!
又話現在$才是最重要..其它野刀係假的從來錢都是最重要。
還有就係最近有個男同事常CALL佢..BUT佢見到就即CUT線...佢話條友好煩...信5信佢好 問你自已,你 5 信的話你又可以點!

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-16 01:51 PM 發表

佢剪左條J都戒五到呀!:smile_38::smile_38:
死剩把口咪就係呢 d!仲有死剩對手!

手口並用都得!

回覆1744 #的帖子

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-16 01:54 PM 發表 查看引用來源死剩把口咪就係呢 d!仲有死剩對手!手口並用都得!
仲有對眼…起個?飛叫兩條女互摸!磨豆腐!:smile_47:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-16 01:56 PM 發表
仲有對眼…起個?飛叫兩條女互摸!磨豆腐!:smile_47:

所以!就是!

切左 JJ 都不一定可以戒甩!!!:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-16 01:46 PM 發表 查看引用來源

我會call里:smile_44:
Call me...but don't beat me

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-16 01:50 PM 發表 查看引用來源

令5令先
Ok ga

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-16 01:23 PM 發表 查看引用來源

條女玩五玩得先?
Perfect gentleman is me....haha!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-16 01:53 PM 發表 查看引用來源
巨頭:

對話~語气重左,惡死左,會不會你自己帶了有色眼鏡呀!
要求~~常SAY NO ...
1.我冇..係feel到的
2.我刀係冇
4.一定係有d野:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆