上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

你估佢哋唔知, 根本帶馬迷遊花園, 這樣可以令馬迷要冧多一樣係跑道偏差, 天氣關係, 重係要預埋頂頭風, 這樣才是專業, 又大量數據. 好彩馬會出左Racing touch, 嘜X都有, 資料係前無古人, 只要你肯進來 ...
我曾經講過有某馬報評馬人爆料比我D Fd知、佢地有行規、出貼士必有前四其中三隻、好嘢冷嘢只准私食!

對不起矮兄劍兄,我昨完也中恆俊拖綫路,不過我會拖只因柏寶也上過綫路,請問孖寶飛應該如何運用呢?我見開心美麗孖寶飛有蝕水,有咩用處呢?謝謝

引用:
原帖由 DUCAN1990 於 2017-7-2 11:53 PM 發表 查看引用來源
對不起矮兄劍兄,我昨完也中恆俊拖綫路,不過我會拖只因柏寶也上過綫路,請問孖寶飛應該如何運用呢?我見開心美麗孖寶飛有蝕水,有咩用處呢?謝謝
#1705、1706、1713同1714已講清楚!

華哥都賣貼士、每日一千、好過執!
系堅既点解吾自己食!:096::096:

引用:
原帖由 DUCAN1990 於 2017-7-2 11:53 PM 發表 查看引用來源
上載圖就是孖寶與獨贏最終結果.
左邊是隔夜孖寶與獨贏賠率.
如隔夜有人落注
活力小駒同劍斷浪, 赤兔, 前孖寶前,因中華盛世同蒙王係童黨.
臨場活力小駒對比係對版
劍斷泿係孖寶多過獨贏都可以埋解, 係合埋
赤兔就比較唔合埋, 因仆街正在仆晒街, 可以不理,何妨東仔有二馬出場, 但凡出二隻者多數係誠意足
亞馬寶寶孖寶冷得可憐, 雖然上場開肥葉
川河以小屎既Call 你, 根本上可以不理. 孖寶又大過獨贏過關
勇駒更加唔洗講, 有潘有飛似去馬,  又無飛係可以不理
恆駿寶駒孖寶與獨贏對比就最似樣, 何妨方仔有重飛似孭飛
中華盛世孖寶無飛而獨贏有重飛,  從對心中似為蒙古王孭飛
奮鬥雄心根本上馬主同呢場馬應無嘜關係, 就算有會長同場, 都叫唔郁馬主落搭, 又係可以不理
槳滿家獨立人任, 無黨無派, 又係可以不理
蒙古王就非常對辦. 因為上場係肥葉開出.
綫路神駒孖寶對辦, 何妨馬主同東仔非常之親. 馬主同華麗再現馬主又係同黨.
軍必勝對辦,  何妨上場開葉, 不過應唔會可以雙葉孖寶, 只可埋位.
有機會既馬能食得出大部份係孖寶少過贏獨過關, 唔係換轉係無, 係好少有. 大部份孖寶多數係童黨食先, 才會由其他人食. 所以上場開葉, 活力小駒唔會開得出, 因屎窟唔係三劍俠.

所以吳秋月上場中正, 下場要好友心係錯, 因頭場頭鄧同暴風俠係童黨, 如不取頭鄧同暴風為頭馬, 下一場就唔會開又係童黨好友心.

附件

其實梁仔唔係肚痛, 那條恆駿與綫路條Q都係食硬, 正如非常堅同華麗再現一樣, 係孖Q. 會唔會又關老何事, 梗係有關.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-3 12:17 AM 發表 查看引用來源
華哥都賣貼士、每日一千、好過執!
系堅既点解吾自己食!:096::096:

無本生意, 比會員中幾次有嘜所謂, 大場馬, 比貼士各會員大同, 梗係有人會中, 有人唔中, 始終都係有人會中. 九次中, 一次如深愛唔中, 夾埋外父同撈同煲都幾可觀.

其實賣料几發!
佢个網站全季仍負數!
即是輸多過赢、費用已收!
咁呢度咪超值!又免費教學!可學以致用、得吾得睇自己心法同領会啦!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-3 08:06 AM 發表 查看引用來源
其實賣料几發!
佢个網站全季仍負數!
咁呢度咪超值!又免費教學!可學以致用、得吾得睇自己心法同領会啦!
老劍馬經:098:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-3 08:06 AM 發表 查看引用來源
其實賣料几發!
佢个網站全季仍負數!
其實佢都想佢啲係好料架! 應唔會騙人, 只不過係中與不已. 長做長有, 好過買樓收息, 剩係比老霍, 呂兩個馬房料已經有排比. 重有華步隊啲馬都有數得計.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆