上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-26 12:27 PM 發表 查看引用來源

你地兩個真係一見如故~攞人命~~噢噢~~:027: :027:我聽晚都要去上堂~都去唔到~
你又5同我傾下計:043:

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-26 12:38 PM 發表 查看引用來源
好衰lka 都5知係讚定彈:032:
梗係讚你定la:023: ~男公關唔要係咁樣既咩:096:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-26 12:08 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~你畫咩多~我畫水彩同油畫,仲意畫抽像d既,不過而家玩影相多左~:096: 你快d溫書啦,唔係衰左就慘:092:
PHOTO SHOOT我都有接觸過下,但係唔精~

我畫素描架,睇黎我地除左跳舞風格走相反方向之外,畫畫都係=]

畫畫我寫實,妳抽象;跳舞我強調個人STYLE,妳就要同伙伴配合:023::096:

傳說中既貌合神離(!?):027:

憑我D強勁既SHORT TERM MEMORY,溫兩個鐘就可以合格啦~:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-26 12:45 PM 發表 查看引用來源

梗係讚你定la:023: ~男公關唔要係咁樣既咩:096:
你說得對:122:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-26 12:47 PM 發表 查看引用來源

PHOTO SHOOT我都有接觸過下,但係唔精~

我畫素描架,睇黎我地除左跳舞風格走相反方向之外,畫畫都係=]

畫畫我寫實,妳抽象;跳舞我強調個人STYLE,妳就要同伙伴配合:023::096:

傳說中既貌合神離(!? ...
梗係~~曉曉豬係我ga ma~:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-26 12:51 PM 發表 查看引用來源

梗係~~曉曉豬係我ga ma~:096:
我明白架...

係呢個男公關部,成日都改名做女同俱樂部~

遲下狼仔要變番做狼女先同大家溝通到:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-26 12:56 PM 發表 查看引用來源

我明白架...

係呢個男公關部,成日都改名做女同俱樂部~

遲下狼仔要變番做狼女先同大家溝通到:096:
呢到得幾個男公關...但係就有好多女仔bor~會咁樣樣都好正常ga bor~:096: :096: :096:
好ar~~你做狼女ar~咁我地就做好朋友ar~:096:

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-26 12:41 PM 發表 查看引用來源
你又5同我傾下計:043:
唔好喊啦~@@:130:

呵欠~~~~:035:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-26 01:18 PM 發表 查看引用來源
呵欠~~~~:035:
訓醒喇?曳豬:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆