上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-18 11:29 PM 發表 查看引用來源

好番少少咋....

我諗妳應該陪我睇下戲,會開心多D~

尤其是睇天使與惡魔:096:
天使與惡魔><我想睇啊:023:
不過尋日個FD SD左宣傳片俾我睇
睇左開頭幾分鐘..就嚇到我冇再睇落去...:029: :029:
人生得矮..個膽會細D..:096:

go to see 翻生侏羅館2

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-18 11:32 PM 發表 查看引用來源

睇左開頭幾分鐘..就嚇到我冇再睇落去...:029: :029:
我仲想搵人陪我睇添:023: ...

開團一齊去睇丫~

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-18 11:38 PM 發表 查看引用來源
@.@~~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-18 11:38 PM 發表 查看引用來源

開團一齊去睇丫~
我驚起上黎會發癲GA WO :096:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-18 11:38 PM 發表 查看引用來源
第1集我都有睇~~個故事好有趣~~唔知第2集O唔OK呢~~:131:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-18 11:38 PM 發表 查看引用來源

開團一齊去睇丫~
我個朋友睇咗~~佢話ok架~~:023:

開團睇?去邊睇先?

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-18 11:32 PM 發表 查看引用來源

唔係恐怖片喎~~ 有咩咁驚呀~~:030:
你驚都有我這個親愛的保護嘛:071:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-18 11:43 PM 發表 查看引用來源

我個朋友睇咗~~佢話ok架~~:023:
E~有戲睇牙:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆