上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.1k

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 04:11 AM 發表

冇錯,我兩條飛過剩呢場巴甲,2x1買左2000蚊,3x1買左1000蚊,所以剛剛心理壓力好大

睇黎我應該買番大約2000蚊左右既 紐迪高 :036:
加油:131: :131:

富明尼斯跟左佢幾場, 有信心!!

引用:
原帖由 kennycylee 於 2008-8-7 04:12 發表

加油:131: :131:
第一次過關買咁大,嚇死我,仲要場場都叫到完場先有奇蹟,真係賭一晚波短幾年命...:029:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 04:13 AM 發表

第一次過關買咁大,嚇死我,仲要場場都叫到完場先有奇蹟,真係賭一晚波短幾年命...:029:
但一中就後生好多年:096:

訓先啦, 听朝 9點又要番工了

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-7 04:13 發表
富明尼斯跟左佢幾場, 有信心!!
富仔係大陳愛隊,幫佢搵唔少錢,今季早段佢地因為主力係自由盃而完全放棄聯賽先咁廢

佢地岩岩連輸3場波,而聖保羅上場炒完4蛋,今場富仔會有機會嬴既,但好似富仔唔記得邊場拎完紅,要睇番係唔係上場,如果係可能體力差左

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-7 04:15 發表
訓先啦, 听朝 9點又要番工了
88嚕  :036:

前一場有, 上一場都有..但上場o個個係差唔多完場先拎, 今場 華盛頓復出, 加上連續主場...上場把握好o的已經可以和到國體, 今日平手~~我捧場

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-7 04:20 發表
前一場有, 上一場都有..但上場o個個係差唔多完場先拎, 今場 華盛頓復出, 加上連續主場...上場把握好o的已經可以和到國體, 今日平手~~我捧場
預祝巴打你旗開得勝....:036:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 04:30 AM 發表

預祝巴打你旗開得勝....:036:
巴打會唔會等到巴西波開波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆