上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.6k

求師姐同一姿勢 著返內褲再影一張
個人認為睇到小小GA先最性感:smile_34:

引死人咩  睇親張圖都硬
跪求原圖呀

純情小兔襪仔,咁樣會好想正面一路插你一路咬佢架wor
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-10 02:48 PM 發表 查看引用來源
Weekend shopping買咗幾對新襪仔^^

You guys like my new socks? :smile_o06:

等我唔覺意冼手撳左去你個大脾先~~~
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-10 01:27 PM 發表 查看引用來源

如果佢somehow可以扮到唔小心唔覺意咁嘅,或者我會架~

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-10 02:48 PM 發表 查看引用來源

You guys like my new socks? :smile_o06:
我覺得你對襪唔係亮點WO

引用:

對襪好明顯唔係主角啦haha

如果吾要玫瑰花……仲靚……

終於成功改咗夜瞓又遲起身嘅呢個壞習慣
今朝一早起身煮咗個健康早餐俾老公返工前食.
食完早餐洗埋衫,又係時候換衫落樓下做gym跑步啦~ :smile_o13:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-11 09:32 AM 發表 查看引用來源
終於成功改咗夜瞓又遲起身嘅呢個壞習慣
今朝一早起身煮咗個健康早餐俾老公返工前食.
食完早餐洗埋衫,又係時候換衫落樓下做gym跑步啦~ :smile_o13:

https://s1.postimg.org/4ltb9anni7/2017- ...
巳跑完影多張相黎睇,出晒汗會性感好多。

漲卜卜 早餐!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆