上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-5-17 07:27 PM 發表 查看引用來源

辣媽, 我選 "中出" 呢 :smile_o05:,

咁想同您 "口爆" OR "中出", 您會比小弟做邊一樣 :smile_o05:
不如你舔到我快要到時入來中出?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-17 08:15 PM 發表 查看引用來源

可唔可以邊舔邊玩豆豆

引用:
原帖由 samuel_y 於 2014-5-17 07:16 PM 發表 查看引用來源

咁睇主角係邊個啦~如果係辣媽既話我會中出口爆再中出再口爆~直到射唔出為止。
認真既話我偏向中出,一來射左就好似同條女落mark咁有種完全擁有既感覺,心靈上好滿足。口爆係感觀滿足多d,如果條女口技了得, ...
我覺得幫人口爆女人冇乜感覺,所以只是取悅男人居多,所以若果唔喺興起時自己主動做而被迫便會有些反感,所以男生不要喺唔喺都推人個頭埋去含。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-17 20:20 發表 查看引用來源

我覺得幫人口爆女人冇乜感覺,所以只是取悅男人居多,所以若𣎴是興起自己主動做而被迫便會有些反感,所以男生不要喺唔喺都推人個頭埋去含。
了解呢 :smile_o05:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-17 20:15 發表 查看引用來源

真的, 可以嗎 :smile_o05:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-17 08:20 PM 發表 查看引用來源

我覺得幫人口爆女人冇乜感覺,所以只是取悅男人居多,所以若𣎴是興起自己主動做而被迫便會有些反感,所以男生不要喺唔喺都推人個頭埋去含。
順著自己同對方既喜好同感覺去做係最好

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-17 08:20 PM 發表 查看引用來源

講得好係男人愛口爆

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-5-17 20:33 發表 查看引用來源
講得好係男人愛口爆
見jenny 媽嘅紅唇,
點忍到唔爆禾 :smile_o05: :smile_o06:

:smile_o09:  :smile_o09:  :smile_o09:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-5-17 08:37 PM 發表 查看引用來源

見jenny 媽嘅紅唇,
點忍到唔爆禾 :smile_o05: :smile_o06:_

:smile_o09:  :smile_o09:  :smile_o09:
你忍下啦

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-5-17 20:49 發表 查看引用來源
你忍下啦
點忍禾, jenny mom     

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆