上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.5k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-6 02:07 PM 發表

你只左手或右手:smile_o01:
:smile_45: 洗洗咁刻薄自己細佬呀?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 02:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 洗洗咁刻薄自己細佬呀?
161囉...麥鳩實有架...唔係咪拎一百幾十入賭埸囉...搏一搏...分分鐘可以即刻落麥鳩D SN玩轉架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 02:15 PM 發表

161囉...麥鳩實有架...唔係咪拎一百幾十入賭埸囉...搏一搏...分分鐘可以即刻落麥鳩D SN玩轉架啦:smile_o01:
:smile_45: 你d提議都好~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 02:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 你d提議都好~~
一百幾十...夠做啦...:smile_o01: 最簡單...買大細...好運既...過佢老尾幾口...搞掂啦...請埋我都重得:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 02:24 PM 發表

一百幾十...夠做啦...:smile_o01: 最簡單...買大細...好運既...過佢老尾幾口...搞掂啦...請埋我都重得:smile_o11:
你:smile_o03:唔好提得唔得呀~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 02:03 PM 發表 查看引用來源
貓爺...我個FD個牙哥話SN有一半山左門喎...只做熟客...你又話冇野既:smile_o03: :smile_o08: :smile_o14:
邊個係牙哥?

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 02:26 PM 發表 查看引用來源

邊個係牙哥?
朋友个阿哥呀......老餅睇唔明九+后講嘢:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-6 02:30 PM 發表 查看引用來源

朋友个阿哥呀......老餅睇唔明九+后講嘢:smile_o01::smile_o01:
有代溝:smile_o03:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 02:26 PM 發表

邊個係牙哥?
有牙嘅亞哥囉~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 02:35 PM 發表 查看引用來源

有牙嘅亞哥囉~~
有牙嘅亞哥話全國有一半SN山左門啊。。。:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆