上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-25 11:32 PM 發表 查看引用來源
點解我去到兩個禮拜仲有D血水既....係乾乾地.無流出黎.....
有時D血水痴住個傷口都有D痛....

而且勁多黃色野..
如果血水一日一日咁少,應該冇問題既
傷口仲痛都正常
keep 住好好保持clean and dry 啦~
祝早日康復~~

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-26 03:48 PM 發表 查看引用來源
今日訓覺醒左3次=,=
今日開始係屋企全日祼體算= =反正屋企冇人.....
扯旗1日最多1次..傷口完全唔痛....剩係個龜頭好敏感....第4日
頭一至兩星期,我每晚都有醒,日日訓唔超過六小時,好累人……
我都覺得龜頭敏感先係最痛……三星期左右啦,應該會好好多架喇…
引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-26 08:48 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=259669650&ptid=10226610][/url]
唉....e+行都痛,,,我係間房到叫老母拎d飯入黎食都都比老豆鬧=.=
話我似乜撚野,咁大個仔仲要人拎飯比你食......真係吹脹
著三角褲應該冇咁痛架喎
你爸爸不知道嗎?

回覆 1731# 的帖子

各位兄弟:
本人在深圳做激光(7/14), TOTAL: 2200人仔.

***深圳儀器和醫生技術是無問題. 所有大型之醫院是由衛生局監管.
所有費用 (包括手術費 / 診症費 / 棉花 / 針筒)是清楚列明.***
小心: 手術後之護理, 清洗傷口+打點滴(掉針)+ 紅光治療/水激光,
比做激光手術更貴.

紅光治療/水激光是用於美容,除班,是考立項目去搶錢(劏水魚)

回港由相熟醫生清洗傷口(共4天),
***開頭的五天護理是最重要,假如自己包紮不妥,便更頭痛,更長時間康復.
5天抗生素 + 5天止痛藥.

再於24號(手術後十天)折線.
TOTAL1550

全數: HK$4,100
較DR. CHAN 平宜

***手術縫針好,傷口無太發炎 + 相熟醫生清洗傷口(共4天).
於昨天 (12天後完全不用包紮).

最後,只是提醒各位, 每人都要忍受傷口痛.
但是如果傷口不妥, 可以找 相熟醫生(普通全科)便可以.

在醫生角度, 割包皮是小手術,清洗/包紮PENIS, 跟普通傷口清洗是一樣.
***不要延誤,令傷口嚴重.那便需要更長時間才可復原.

要成3個星期=.=??
咁我死得啦........8月3號仲參加左運動班

著3角褲成日爆血= =唉

我而加14歲(就15)
包皮反唔開 見唔到龜頭  係咪應該要割包皮?

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-27 12:34 AM 發表 查看引用來源
要成3個星期=.=??
咁我死得啦........8月3號仲參加左運動班
復原進度個個唔同既.....
我之前做要成個月先叫做真係好返晒.....

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-27 12:35 AM 發表 查看引用來源
著3角褲成日爆血= =唉
你郁動得多??
我當時都係著三角,覺得包住好過著boxer.... 不過連少少彎身既動作都要就住就住,好似個阿伯咁......

有冇師兄教路著底褲/其他褲....除果陣唔好痴住個膠布/傷口=.=
好痛呀換褲果陣

我而加14歲
包皮反唔開 見唔到龜頭  人地話割左佢好d

但係自己又唔夠膽同呀媽講 唔知點算好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆