上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.6k

引用:
原帖由 mm28 於 25-4-2024 17:16 發表 查看引用來源
唔係呀,紅顏對波波都唔錯㗎,好有良家婦女feel😍屌起上黎一樣淫一樣多水多汁🤫🤭
紅顏對波都好正😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-26 06:01 發表 查看引用來源
咁攪發你地兩個啲毛都濕q哂😍😆
係㗎你點知㗎🤭佢真係成隻鮑魚都濕曬,大家啲毛都濕埋,佢真係好多淫水㗎🤫一出一入唧唧聲

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 08:02 發表 查看引用來源

係㗎你點知㗎🤭佢真係成隻鮑魚都濕曬,大家啲毛都濕埋,佢真係好多淫水㗎🤫一出一入唧唧聲
良家呢啲反差先正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-26 08:41 發表 查看引用來源
良家呢啲反差先正!😬
前晚先同紅顏扑嘢🤫佢同我玩緊69,吹緊我條嘢,我特登唔幫佢舐住睇下佢妹妹點😂睇住佢一路吹佢妹妹有啲透明嘅淫水開始流出嚟,觀察下真係好正我忍唔住去奶佢,跟住佢忍唔住叫我快啲扑佢🤭初初一插入去嗰種感覺係好緊嘅要撐開頂開佢,屌咗佢幾十下佢啲淫水開始湧出嚟陰唇都濕曬喺度呻吟,呢種由良家變淫嘅感覺真係好正㗎🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 09:03 發表 查看引用來源

前晚先同紅顏扑嘢🤫佢同我玩緊69,吹緊我條嘢,我特登唔幫佢舐住睇下佢妹妹點😂睇住佢一路吹佢妹妹有啲透明嘅淫水開始流出嚟,觀察下真係好正我忍唔住去奶佢,跟住佢忍唔住叫我快啲扑佢🤭初初一插入去嗰種感覺係好緊嘅 ...
師兄真係識玩!慢慢欣賞妹妹出水尤其是係良家,含都有反應。真係好正!😉

引用:
原帖由 mm28 於 26-4-2024 08:02 發表 查看引用來源

哩啲情景堅淫蕩😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 26-4-2024 09:03 發表 查看引用來源

前晚先同紅顏扑嘢🤫佢同我玩緊69,吹緊我條嘢,我特登唔幫佢舐住睇下佢妹妹點😂睇住佢一路吹佢妹妹有啲透明嘅淫水開始流出嚟,觀察下真係好正我忍唔住去奶佢,跟住佢忍唔住叫我快啲扑佢🤭初初一插入去嗰種感覺係好緊嘅 ...
幫你吹緊都標水。。。奶埋咪噴水😍😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-26 09:09 發表 查看引用來源
師兄真係識玩!慢慢欣賞妹妹出水尤其是係良家,含都有反應。真係好正!😉
因為佢覺得自己咁幫男人吹緊,而個男人又近距離望住佢隻鮑魚,佢係有少少怕醜中帶興奮帶淫,所以咪開始流淫水囉🤭再畀我撩下奶下同啜下,當然頂唔順啦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-26 09:27 發表 查看引用來源
幫你吹緊都標水。。。奶埋咪噴水😍😂
咁就冇不過越奶越多水啫🤭插得勁嘅時候就真係標水喇,我試過幾次插到佢爭啲噴🤭🤫

引用:
原帖由 mm28 於 26-4-2024 10:07 發表 查看引用來源

咁就冇不過越奶越多水啫🤭插得勁嘅時候就真係標水喇,我試過幾次插到佢爭啲噴🤭🤫
良家婦女被屌到噴水。。。正😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆