上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.4k

另外官方公布蘇仔搵唔到機位 星期日唔嚟騎銀紙

哦 佢暗示如果明月千里呢場有好表現就出征杜拜

附件

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2017-2-21 07:40 PM 發表 查看引用來源
5/3 港澳杯報名
香港隊
大魔頭:飛來猛 無敵飛龍 彩福
咸成:永旺年年
告仔:醒目名駒 加州議長 勝得威
光頭蘇:世澤之星
馬王輝:旌暉
白頭賀:宅大大 太陽喜喜
神仙:西方快車
大舊石:一片光明
方仔:川 ...
告仔有兩隻可能放棄打吡,咁明月青天有可能補入

引用:
原帖由 馬素爾 於 2017-2-21 01:00 PM 發表 查看引用來源

洪兄,星期日隻 甜筒 仲追唔追 ?
咁早就問,手上資料咩都冇,而家俾以前睇馬時間十分一都冇,唔敢實牙實齒講,睇過排位表賽績,圈咗幾匹馬出黎,精算出擊,滿載而來,由心出發,明目張膽,大笑大少,甜統,到時有晨操片再睇睇。

引用:
原帖由 洪瑋 於 2017-2-21 09:02 PM 發表 查看引用來源

咁早就問,手上資料咩都冇,而家俾以前睇馬時間十分一都冇,唔敢實牙實齒講,睇過排位表賽績,圈咗幾匹馬出黎,精算出擊,滿載而來,由心出發,明目張膽,大笑大少,甜統,到時有晨操片再睇睇。
謝謝

提供4隻超高操手分馬, 超過5分代表之前成功率有85%之上,6係100%
Supernatural ridden by N Callen 5.2 pt
Victory Music ridden by S Clipperton 5.5 pt
Cheer Win ridden by Purton 5.2 pt
Moment of Power ridden by S Clipperton 5.6 pt

感謝1\爺

引用:
原帖由 octagonal25 於 2017-2-22 11:49 發表 查看引用來源
提供4隻超高操手分馬, 超過5分代表之前成功率有85%之上,6係100%
Supernatural ridden by N Callen 5.2 pt
Victory Music ridden by S Clipperton 5.5 pt
Cheer Win ridden by Purton 5.2 pt
Moment of Power ridden ...
再次感謝八爺無私奉獻

勝一籌退役 咁樣就玩完 唉...

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2017-2-22 04:53 PM 發表 查看引用來源
勝一籌退役 咁樣就玩完 唉...
脹根,5次出赛而到港不超12個月可補一隻PPG

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆