上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-19 03:40 PM 發表 查看引用來源

何謂真愛妻先?哈哈。我想問,大家結左婚,還有異性好友,還有單獨相聚嗎?另一半接受嗎?同樣,你/妳會接受另一半仍有異性好友出來見面,食飯或玩嗎?
食飯都唔俾好似好小家咁。咪令大家唔開心…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-19 03:00 PM 發表 查看引用來源

只係因為阿0帶con,妻子唔使帶眼鏡。咁就冇呢啲經歷…
師兄,除絲襪一樣神秘誘人,呢樣佢有啦掛,我見男人都有,只不過笠頭之嘛,你可以試試,哈哈。講笑

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-19 04:53 PM 發表 查看引用來源

我仲有異性朋友㗎!咁當然有啲係老公都識,單獨相聚都有㗎,食飯傾計好平常。而你問我老公是否接受?我老公ok㗎喎,而且佢都唔係識晒我啲朋友,咁我覺得唔洗吓吓都講 ...
我都以為好普通,但原來睇隔離post,好多人介意。唔俾單獨,唔俾夜返,唔俾飲酒,夏天都要羽絨咁滯。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-19 05:02 PM 發表 查看引用來源

男人幫手除眼鏡真係幾好
女人願意,男人又何止除眼鏡。女人著到成個ironman都除得到啊~

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-19 05:04 PM 發表 查看引用來源

哈哈又係你的樣子如何。。。但我又唔太著重樣喎,我鍾意親果d,都唔靚仔架
8兩金既樣,林雪身型,方中sir個咀都得?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-19 05:06 PM 發表 查看引用來源

Dragon兄應該可以幫到你xd
妳講到我好似黎自德成,入得屋果隻。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-19 06:34 PM 發表 查看引用來源

女人願意,男人又何止除眼鏡。女人著到成個ironman都除得到啊~
ironman?有點誇張,襪帶就有,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-19 03:40 PM 發表 查看引用來源

何謂真愛妻先?哈哈。我想問,大家結左婚,還有異性好友,還有單獨相聚嗎?另一半接受嗎?同樣,你/妳會接受另一半仍有異性好友出來見面,食飯或玩嗎?
呢個世界唔係男就係女,同異性朋友食飯呢d正常社交好平常,咁都要阻止就有點小氣。但,有時呢,女人直覺好準既,自己男人身邊邊d異性係朋友,邊d係有d野,會識分,如果明知係有d野都放佢出去,有野發生時唔好問點解囉。同樣地,我都會照約異性朋友食飯,但如果我知對方對我有意思,以前可能都會照出,但而家會避忌,只會一大班人唔會單獨約會,我覺得呢d係對另一半既專重。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-19 06:37 PM 發表 查看引用來源

ironman?有點誇張,襪帶就有,哈哈
俾男人剝下野,也是一個很好的前奏,野野光豬仔唔夠架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-19 09:04 PM 發表 查看引用來源

俾男人剝下野,也是一個很好的前奏,野野光豬仔唔夠架。
可能係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆