上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 P.116 食家?玩家? (舊文 p.1, 9, 71, 92轉載, 106, 113)

收藏  |  訂閱
1.8k  95.7k

引用:
原帖由 degree06 於 2015-7-3 01:51 PM 發表 查看引用來源
唔驚俾人發現?:smile_14:
年少輕狂

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-7-3 08:22 PM 發表 查看引用來源

年少輕狂
年輕真好

很久不見

睇完文真係好想過兩手,真係引死人,可惜技藝未精,只好繼續睇文:smile_13:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-7-4 01:15 AM 發表 查看引用來源
年輕真好

現在不會做啦

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-7-4 07:19 AM 發表 查看引用來源

現在不會做啦
現在改做車震:smile_40:

食家同玩家有咩分別?

其實人人觀念不一。性女個人認為:食家以食為先,享受為目的;玩家以玩為先;認真便輸了。

非食家:獨沽一味/忠於偏好(原則上是一樣的)。食100次一樣/同類的東西稱不上是食家。
低等食家:咩都食,最緊要有得食,儲經驗值。雜食有comment。
高級食家:挑食,有要求;會想辦法亦有能力食好嘢。最重要係,有能力分辨咩先係真正好嘢,食得到有殼有肉的滋味餐。(呢個世界有殼唔代表有肉,外表內涵緊緻大小技巧...唔係對等)

非玩家:關係及感受比個人快感重要
低等玩家:先奪心再奪身,但以不留手尾為目標
高級玩家:等人自動獻身自投羅網,離開對方時,對方仲會感謝你,帶俾佢美麗回憶

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-8-1 04:44 PM 發表 查看引用來源
食家同玩家有咩分別?

其實人人觀念不一。性女個人認為:食家以食為先,享受為目的;玩家以玩為先;以個人快感行先。

非食家:獨沽一味/忠於偏好(原則上是一樣的)。食100次一樣/同類的東西稱不上是食家。
低等 ...
性女係咩家呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-8-1 04:47 PM 發表 查看引用來源
性女係咩家呀:smile_40:
而家收山了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆