上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.9k  44.6k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:41 AM 發表 查看引用來源

比禾就算企唔上我都叫企上....感覺不太巧...禾轉頭重要車喎...大哥...:smile_o08:
咁佢之前果个冇上袋....同尼車....咪一狗樣.....都係狗味濃郁

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-15 11:44 AM 發表 查看引用來源

咁佢之前果个冇上袋....同尼車....咪一狗樣.....都係狗味濃郁
咁唔係個個一入房就一q先架...:smile_o08: 同埋佢有野消毒架嘛...:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:41 AM 發表 查看引用來源

比禾就算企唔上我都叫企上....感覺不太巧...禾轉頭重要車喎...大哥...:smile_o08:
:smile_39: 口x~~車x~~中x~~x 蠔~~再車~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-15 11:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: 口x~~車x~~中x~~x 蠔~~再車~~
係咼....唔記得左企个ISO流程天

引用:

佢吹蕉多過你食吹波糖:smile_27:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

佢吹蕉多過你食吹波糖:smile_27:
詩詩乳錄:"企之前之後係點禾唔理, 總之果兩个中係禾既....當佢係自己條女咁, 口爆, 車輪, 中出, 食蠔, 再車輪"

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-15 11:47 AM 發表 查看引用來源

我小你...我話左我從來冇咁樣做過...不過琴日果件條頸真係幾好啜...:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-15 11:54 AM 發表 查看引用來源

詩詩乳錄:"企之前之後係點禾唔理, 總之果兩个中係禾既....當佢係自己條女咁, 口爆, 車輪, 中出, 食蠔, 再車輪"
前後岩...後面錯腩哂~~:smile_o02:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:55 AM 發表 查看引用來源

我小你...我話左我從來冇咁樣做過...不過琴日果件條頸真係幾好啜...:smile_o01:
變態仔又黎啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-15 11:57 AM 發表 查看引用來源

變態仔又黎啦~~
有幾變態...你唔還手既話我覺得似你比佢叫多d囉...:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆