上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.7k

火車好多人,我依家上去搵friend 陪我睇波,醫師有冇可信主任電話呀

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-11 04:01 PM 發表 查看引用來源

我有幾頭住家
禾有時刀去apm :smile_30::smile_30:  上時有個亞叔....原本係 zico :smile_42:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-6-11 04:35 PM 發表 查看引用來源
解鎖要去營業廳辦理,但一定要符合三個條件,你仲有冇買咭果張大sim 咭呀,果度有個puk 碼

冇左lu,張卡兩年前開:smile_o16:

你出緊邊種卡呀:smile_o06:

咁你要上去問下有冇其他條件可以解鎖了,你要記住上次充值時間和最近三個電話號碼通話記錄呀
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-11 04:51 PM 發表 查看引用來源

冇左lu,張卡兩年前開:smile_o16:

你出緊邊種卡呀:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-11 02:45 PM 發表 查看引用來源

應該叫輕便鞋:smile_35:

你近來好嗎:smile_15:
哦……我一定好……thx……:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-11 03:38 PM 發表 查看引用來源
你有追post咩? 我冇上身...開心咪算囉!
講真我都唔會得罪人,有時口沫橫飛,有問題亦非我本意,其實都係想令別人開心:smile_o05:
我唔係咁意思,我想話可能那人沒時間上來,未必嬲你,叫你別猜疑姐:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-11 04:01 PM 發表 查看引用來源

我想著短袖恤衫,波波領帶,短袖西褲,黑色長襪,黑膠鞋:smile_34: :smile_34: :smile_34:
哈哈哈哈……笑C人……:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-6-11 05:39 PM 發表 查看引用來源
我唔係咁意思,我想話可能那人沒時間上來,未必嬲你,叫你別猜疑姐:smile_30:
OK 收到, thank you.:smile_o12:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-6-11 05:42 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈……笑C人……:smile_30: :smile_30: :smile_30:
企好出位架:smile_o03:

各位巧:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆