上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-25 08:06 PM 發表 查看引用來源

我做完同佢幅圖唔同喎,中間聯針個位係腫到成個水泡圈咁的。即係分三截。
龜頭係全露(我覺得醫生割得太多...D包皮有點少...),而D腫好慢好慢咁消緊。

佢幅圖連腫都冇腫到...
@@  我都係, 不過其實個樣同佢差唔多, 係龜頭同包皮中間個位腫左
我好驚個腫一世都唔消 :')

話說, 頭先我冇諗住睇條片, 唔小心向下拉睇左... ** 嚇死我啦

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-25 08:52 PM 發表 查看引用來源

@@  我都係, 不過其實個樣同佢差唔多, 係龜頭同包皮中間個位腫左
我好驚個腫一世都唔消 :')

話說, 頭先我冇諗住睇條片, 唔小心向下拉睇左... ** 嚇死我啦
我睇完條片先去做手術,所以我知道手術果時醫生做緊D咩...不過知道都唔係咩好事。

佢幅圖應該一CUT完即刻聯針影相先至冇腫,做完手術冇紅腫先唔正常...話晒冇左塊皮

話時話佢個包皮切口同我一樣唔齊,唔知係咪激光會咁,而用較剪會剪齊D?

幾多日後個頭先唔痛嫁= =

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-25 10:01 PM 發表 查看引用來源
幾多日後個頭先唔痛嫁= =
你痛應該係指敏感吧...
我一個星期後會冇咁SENSITIVE,但而家都仲係有唔舒服。
話晒龜頭而家先有出頭天,要完全唔敏感要慢慢適應,恐怕要一段時間喇。

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-25 04:24 PM 發表 查看引用來源
bfgf ching , 你割完之後都係好似條link ( http://urologycentre.com.sg/circumcision_photos.html )
最尾果幅圖 ??  即係龜頭全露 ?

咁你依家中間d水腫消哂未, 我好耐都未消完 = =
我估醫生割得比較少,我反而只係露左2/3個龜頭,要扯旗先露晒~~
可能因為我平時比較短,係扯旗就長D,醫生先咁樣預卦~~

咩都甩晒,就係D水腫仲未;硬係覺得仲有少少腫~

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-25 08:12 PM 發表 查看引用來源

恭喜晒~
我而家埋晒口,都唔洗戒口了。
但係我著孖煙通條JJ係咁磨仲係好唔舒服...著三角褲就少D磨擦舒服D。
BFGF CHING你係咪都係咁?
so far過左成個月,已經冇咁敏感了,頂多都係有好少好少既唔舒服,基本上所有行動都冇咩問題~~
所以宜家都係著boxer~~~

不過,我唔知有冇人好似我個case咁,聯針位對上、龜頭以下的包皮位置(好小範圍),特別係之前D焦位,宜家D皮好幼嫩,用力掂會有少少痛……

引用:
原帖由 hccamman 於 2010-7-25 04:18 PM 發表 查看引用來源
今日係day 3
23/7 cut。首先醫生先打麻醉藥,聲音好像電鬚鉋,不痛,但之後試不啲藥效,個頭11點方向依然有感覺,e生就再補打麻醉藥,之後再試不啲藥效,依然有啲感覺,有話比e生知,他說是無問 ...
Nice Share ching~
如果你冇流好多血水就應該冇問題;有幾滴的滲漏係正常既~~
希望你覆趁後醫生話OK啦~~

點解我去到兩個禮拜仲有D血水既....係乾乾地.無流出黎.....
有時D血水痴住個傷口都有D痛....

而且勁多黃色野..

今日訓覺醒左3次=,=
今日開始係屋企全日祼體算= =反正屋企冇人.....
扯旗1日最多1次..傷口完全唔痛....剩係個龜頭好敏感....第4日

唉....e+行都痛,,,我係間房到叫老母拎d飯入黎食都都比老豆鬧=.=
話我似乜撚野,咁大個仔仲要人拎飯比你食......真係吹脹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆