上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1871, #1880, #1894, #1902, #1923, #1933)

收藏  |  訂閱
1.9k  612.9k

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-24 00:04 發表 查看引用來源
師兄係怕知道呢啲update會破壞10幾年前既美好回憶?
唔係。我只係覺得分開咗,回憶可以keep住回味,但係再身體力行去嘗試就唔好啦,畢竟心態同經歷已經唔同。

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-24 00:12 發表 查看引用來源
難得Athena 仲咁有引

咪就係! x 2

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-9-24 05:25 發表 查看引用來源

所以有啲人和事,永遠留係回憶係最美好。 我早幾年有SP,雖然當時係四張幾失婚婦人,但都仲好索,腰細加長腿,扑得落。 但呢兩年我人多數不在香港。 今年年頭番過嚟,再約佢出嚟,肥到,肚腩大過波咁劑……. ...
所以啲人講得啱,不論人男或女人,時間永遠係一把刀,無人可以永遠青春不老!

引用:
原帖由 vin1013 於 24-9-2024 09:26 發表 查看引用來源

唔係。我只係覺得分開咗,回憶可以keep住回味,但係再身體力行去嘗試就唔好啦,畢竟心態同經歷已經唔同。
some things are better kept as memory. doing it again changes too much. u might not enjoy it currently n will def change the sweet memories

引用:
原帖由 cx829 於 2024-9-24 09:51 發表 查看引用來源

some things are better kept as memory. doing it again changes too much. u might not enjoy it currently n will def change the sweet memories
冇錯!人生有唔同stages,以前嘅事就將佢成為美好回憶。重溫舊夢好多時候都係失望收場。

(其實根據我個好「色友」形容,Athena除咗嗰樣多咗少少歲月痕跡、身型橫同肥咗少少、同埋有個肚腩仔之外,其他都冇乜變,加上多咗肉,對胸反而圓咗同大咗。而且嗰日佢又著咗件鬆身衫,又戴咗暗色眼鏡,所以望落去好似好老。。。)

Athena嘅高潮反應非常。。。嚇人!連外國日本AV女優扮高潮都冇佢咁激!單係佢「射」水嗰吓真係睇到我同Tim哥同細D冒汗!
我見過Athena高潮噴水,但都只不過係噴二、三吓,亦唔係好似日本AV𥚃面咁,好似開咗水龍頭咁噴。。。而係好似急尿忍咗好耐,到終於可以屙、得到釋放咁噴。。。好自然亦唔誇張
但今吹係好似沖涼開花灑咁射出嚟!最誇張嗰次喺射落地下!真係好似紅色暴雨咁!
黐嗱線!
我冇諗過女人高潮可以咁激烈!造物者太唔公平!點解我哋男人高潮只有射精?
不過,雖然沙星已經射咗精,但當佢抽返佢條「鐵血戰蛇」出嚟時,條戰蛇仍然係硬過條鐵!同未射精前狀態完全無分別!
Tim:Vin神哥,沙星仲未L玩完㗎。
唔係呀嘛?頭先Athena反應已經咁誇,如果再做我真係擔心佢會虛脫。。。

Athena:
「沙星射完由𥚃面抆出嚟,我睇到佢條嘢根本都冇軟到!佢將我扶超身,佢自己就瞓喺沙發上面,然後用手勢示意我坐落去佢身上!佢仲用手揸住佢條嘢向上!我咁坐落嚟去咪即係又要俾佢入我?佢又要再扑我!我咪又要生又要死多。。。幾次?!
咁攪法我真係分分鐘會高潮到。。。死?!
無錯,我係鐘意同男人扑嘢同享受高潮。。。但係沙星帶俾我嘅高潮去得。。。太刻意太遠太盡。。。嗰種身體完全唔受控制、連諗嘢都有問題嘅感覺我真係有啲驚。。。
沙星可能見我有啲猶豫,佢放開握住條周隻手,然後起番身坐喺度抱住我咀。。。
其實咁樣咪即刻特登又嚟挑𢭃我?佢今次仲捉住我隻手走摸佢條怪胎周!當我摸到佢個條帶住套嘅嘢時,感覺好奇怪。。。
首先,佢之前射嘅精就慢慢咁喺個套底部滲出嚟。。。即刻我成手都係佢啲黐笠笠又暖嘅精液。。。
第二個感覺係好似揸住一條過咗膠用肉做嘅狼牙棒!我慢慢開始上下咁chok,喺手掌中心感覺到一粒粒珠嘅凹凸感,三排各4粒,根本就唔似揸住男人下面條嘢嘅感覺。。。反而似揸住「自然」生出嚟有血有肉但又經過改造嘅嘢。。。
異物。。。日本人叫「異物(Ibutsu いぶつ)」。。。
我開始有啲後悔俾沙星嘅「異物」插入過身體。。。
但係。。。沙星對手又走去摸同揸我對胸。。。又不停咁錫我。。。
好快我性慾又俾佢挑起。。。
我。。。知道喺時候要做決定。。。要唔要再同沙星做?
我知道再做我又會得到好震撼好誇張好攞命嘅高潮,事後我分分鐘又會驚又會後悔。。。
但係。。。人一世物一世,嗰種分分鐘可以殺死人嘅高潮我又好想再試。。。
。。。死就死啦!我深呼吸一下,我起身然後推低沙星落沙發,然後我就踎喺佢下身上面。。。沙星再用佢隻手揸住佢自己條嘢。。。
沙星:OOOKKK?
我:OK!
Tim:OK!
關Tim哥乜嘢事?做乜佢又講OK?

Tim:Vin神哥,今晚重頭戲,第三度菜,要馬上上演!
我:重頭戲。。。?
細D:保證睇L到你爆血管!
我:😳😳😳

Athena:
「我慢慢坐落去沙星度,突然我聽到「呯啦呯啦」聲。。。然後聽到Vincent講「重頭戲?」我馬上望吓沙星,我見佢喺度奸笑!
我個心即刻沉咗落嚟。。。我再望我下面,不過已經太遲。。。沙星握住自己條嘢,對準我下面入口,然後挺腰向上頂,佢條怪物周已經成條「無阻隔」入晒我𥚃面。。。就喺我嗌出嚟前,我已經見到地下兩個啱啱用過𥚃面仲有殘餘精液嘅套。。。
個衰人條紋咗蛇皮紋又鑲咗珠嘅賓周,已經冇套正接無阻隔插入我身體!

我:Tim哥,唔係講好要用套咩?
Tim:係。但盈盈晏晝喺電話度話今晚要任玩。仲應𠄘同我同細D打真軍!
我:咁都只係同你同細D打真軍姐。。。
細D:咁加埋沙星,都係多一個咁多姐!都預咗要同我哋打真軍,加多一個唔多啦,係咪?
Tim:呀。。。你條友最近醒咗好L多!
正仆街!
Tim:而且盈盈自己講我安排啲乜嘢人去屌佢同埋點玩佢,佢都可以接受,唔9會say no。係咪呀,盈盈?
Athena當時已經起勢俾沙星狂「轟」中,連呼吸都有困難,剩係識得喺度「依依哦哦」咁輕聲亂叫同呻下呤,鬼識得應你咩?
不過沙星腰力的確勁,好有爆炸力。。。就好似火箭發射升空咁,下下都用盡全力向上衝!
佢仲要雙手按實Athena條腰,完全唔俾機會Athena「走位」。。。沙星向上轟,Athena就向下墮。。。
我自己估當時沙星應該每一下都隊中Athena子宮最敏感嗰個凹位。。。

Athena:
「好辛苦。。。係「快樂」得好辛苦!我入面最敏感嗰個位不停。。。應該係「每一下」。。。都俾沙星撞到應!佢前面嗰四粒珠又喺我出出入入時候磨擦到我前面粒豆!
我下面由𥚃面熱到出面,我見到我心口同肚都係汗。。。仲見到沙星好咸濕好賤格咁樣望住我。。。
我估我陰道𥚃面可以被刺激到嘅地方同神經,都已經俾沙星全部碰到晒!再加埋佢下下都扑到我子宮口嗰個位,我前面粒豆又不停俾佢啲珠「磨」。。。
咁多種唔同嘅快感混埋咁一齊嚟。。。
我舒服、興奮、失控。。。發癲到就快要。。。死!
我記得喺高潮嚟之前我係度諗:。。。我估呢個世界上冇乜邊個女人可以好似我宜家咁。。。咁接近女人身體最終極嘅官感天堂!
我。。。我。。。又忍唔住啦。。。
又要震震又要夾夾又要射水啦。。。。。
Ahhhhhhrrrrrrrrrrrr。。。!」

我都估到沙皇一定會無套插Athena
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-24 10:25 發表 查看引用來源
(其實根據我個好「色友」形容,Athena除咗嗰樣多咗少少歲月痕跡、身型橫同肥咗少少、同埋有個肚腩仔之外,其他都冇乜變,加上多咗肉,對胸反而圓咗同大咗。而且嗰日佢又著咗件鬆身衫,又戴咗暗色眼鏡,所以望落去好似好老。。。)

...

睇黎色友會繼續搵Athena聚舊
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-24 10:25 發表 查看引用來源

...

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-24 11:42 發表 查看引用來源
睇黎色友會繼續搵Athena聚舊

條友死性不改!不過,如果你情我願又冇乜所謂,最緊要係。。。同我冇關。

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-24 11:41 發表 查看引用來源
我都估到沙皇一定會無套插Athena

男人天性!有著數攞到盡!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆