上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-2 09:30 AM 發表 查看引用來源

有東方無窮人, 有正副會長唔係人咁品. 何妨大輝寶即迎風飄揚同主馬, 轉倉後又同白頭賀有關, 揮闖又係白頭賀, 最明顯到痺就係阿福都有份拉頭馬才搞笑. 馬場那些馬主們還不是同一帶一路無嘜分別, 分別在於馬主們與 ...
照咁講、分分鐘把劍都想劏老妖!隻八斗最後100系咁Fig尾、以為会散!搞到東方僅敗、但呢三隻条T走吾甩、阿拉包抄第4!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-2 09:57 AM 發表 查看引用來源

照咁講、分分鐘把劍都想劏老妖!隻八斗最後100系咁Fig尾、以為会散!搞到東方僅敗、但呢三隻条T走吾甩、阿拉包抄第4!
和坤呢場水洗都洗唔清, 仆街都算係仆街, 不過亞拉都係半個仆街.

好多人以為孖寶係可以從賠率上估得出上下一場那一隻馬有誠意, 其實唔係, 孖寶一定要睇係同枱先食, 才可以輪到其他人去接寶. 這是一個有用的數據.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-2 10:14 AM 發表 查看引用來源
好多人以為孖寶係可以從賠率上估得出上下一場那一隻馬有誠意, 其實唔係, 孖寶一定要睇係同枱先食, 才可以輪到其他人去接寶. 這是一個有用的數據.
呢个系重點!馬友們要謹記!

以前兩埸冷会升水!而家就大部份縮水、你一系買2串1、你睇開心美麗、得返2千8、直乘有3千5以上!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-2 10:19 AM 發表 查看引用來源

呢个系重點!馬友們要謹記!

以前兩埸冷会升水!而家就大部份縮水、你一系買2串1、你睇開心美麗、得返2千8、直乘有3千5以上!
無計, 有左條七頭下注, 又點會有得靜. 認屎認屁佢最叻, 一有冷門爆即時去黎拉頭馬.

一見到老陳, 即時跟住綫路又去馬, 其實那場蒙古王馬主同中華盛世馬主同新威龍係好老友. 不過都係唔夠老陳同會長親.

附件

照睇大劉條過氣菜都唔會報名12泥卦! 因有條菜應會報周日泥, 因已經交左入場費多次.

如果會長要保持五台山地位, 一定餘下節目, 一定唔比亞嬸過頭.

我發覺歐洲巨星能夠隔夜可以成為3.7大熱門, 有甚麼咁把炮, 原來都係有張優惠券在手, 唔同幸運坊跑完重唔玩, 等你哋無仇報.

洞床: 比佢影贏左!
咸嬸: 点騎架!比你害死!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-2 03:23 PM 發表 查看引用來源
洞床: 比佢影贏左!
咸嬸: 点騎架!比你害死!

洞床: 因昨晚又要招呼潔妹, 剛剛又覺得有點唔舒服,唔服輸都唔得. 行進寶駒又有個寶字, 又唔係叫行進良駒, 所以要亞寶. 其實都係要多謝頓哥哥, 起碼佢咁低得冧, 咁大犧牲.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆