上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-10 11:39 PM 發表

比人呃左,比人呃左,比人呃左.......原來係個騙局,唔怪得知一直掙扎回唔會好lu xd

你真係信d劣作係我寫?

甘我即刻張條link放上我xg到,雖然我會偷人野,但係我從來都唔會寫甘鬼多字既野,因為我老師同 ...
你偷野?我諗你唔會做d甘野掛,你甘講我反而想睇睇你寫出黎既野。好期待\

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-10 11:28 PM 發表

咁你快d 作-V-"

*** 搭火車都聽到有人講你呢個story..
證明有1定既吸引力啦!! right!!
唔單止係forum 既言談~
連日常生活既topic 都可以傾到..!!
其實我唔肯定佢係未講緊我個post~~因為都無講明個故仔主題~~~~~~~~yoyo呢排返學好似少左浦頭喎

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-10 11:44 PM 發表

其實我唔肯定佢係未講緊我個post~~因為都無講明個故仔主題~~~~~~~~yoyo呢排返學好似少左浦頭喎
尋晚訓得2粒鐘趕功課..
今日放左學又要補課.. 返屋企又左1個鐘又要出去補習>_<"

仲要同男朋友嘈交..:smile_39:

今日好唔開心:')

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-10 11:41 PM 發表

你係男定女囉~~上次做咩唔開心呀
我係男~上次因為諗起以前女朋友所以唔開心

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-10 11:43 PM 發表

你偷野?我諗你唔會做d甘野掛,你甘講我反而想睇睇你寫出黎既野。好期待\
我成日都係d網上愛情小說,散文,貼圖版到流連,見好既就會偷左佢放係舊網上日記到比人睇

我反而驚感覺錯誤因為我此終唔係樓主感受事物既感覺正常會唔同,何況POST有多少誤差,不過靈感有很多,不過未到結局都係寫下草稿甘XD,不過樓主期待就壓力大增@@"

我睇完了~~期待你既經歷~
不過依家依經12點一定仲要返7點~~~~我真係可憐:smile_39: :smile_39:

too bad no new post to read today......
waiting for you ar

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-10 11:53 PM 發表

尋晚訓得2粒鐘趕功課..
今日放左學又要補課.. 返屋企又左1個鐘又要出去補習>_<"

仲要同男朋友嘈交..:smile_39:

今日好唔開心:')
咩事同男朋友仔鬧交呀~~~~~

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-9-10 11:57 PM 發表

我係男~上次因為諗起以前女朋友所以唔開心
咩事呀,講黎聽聽@@~~~

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-11 12:01 AM 發表

我成日都係d網上愛情小說,散文,貼圖版到流連,見好既就會偷左佢放係舊網上日記到比人睇

我反而驚感覺錯誤因為我此終唔係樓主感受事物既感覺正常會唔同,何況POST有多少誤差,不過靈感有很多,不過未到結局都 ...
我都只係張曾經發生過既野再加自己文字寫出黎~~~基本上雜亂無章~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆