上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.7k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-20 09:43 AM 發表 查看引用來源
期待你的新進展。

吾一定有其他野,但遇到一個傾得埋的異性,
大家可以一齊分享,其實都係一件賞心樂事。

至於再深入的了解,有時候會自自然然的發生,
吾刻意追求,反而可能更容易找到。
完全同意師妹妳講法,唔刻意反而自然一齊

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-20 09:43 AM 發表 查看引用來源
期待你的新進展。

吾一定有其他野,但遇到一個傾得埋的異性,
大家可以一齊分享,其實都係一件賞心樂事。

至於再深入的了解,有時候會自自然然的發生,
吾刻意追求,反而可能更容易找到。
認同 難得有緣可以識多個朋友真係幾好
有時傾下傾下傾到有D共同話題 嗜好
真係好開心架

其實依家有返種久違左既拍拖時感覺

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-20 09:49 發表 查看引用來源

完全同意師妹妳講法,唔刻意反而自然一齊

因為我都期待一段可以由相處了解,
之後一切會隨感覺自自然然的發生,
太刻意,找到的只會是片刻的歡愉,
其實想清楚自己所追求的是那一樣。

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-20 09:55 發表 查看引用來源
其實依家有返種久違左既拍拖時感覺

拍拖感覺⋯好正呀!
我都要搵拍拖感覺 :smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-20 09:59 AM 發表 查看引用來源

拍拖感覺⋯好正呀!
我都要搵拍拖感覺 :smile_38::smile_38::smile_38:
同一個人岩岩開始拍拖既時候係最開心最幸福
有時兩個人一齊做d好簡單既野都會好sweet

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-20 09:59 AM 發表 查看引用來源

拍拖感覺⋯好正呀!
拍拖感覺真係好正
師姐你都會好快搵到既

可能順其自然關係,完全唔覺有偷情感覺,真係有拍拖時追睇對方回應訊息,耐收唔到又心掛掛啵

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-20 10:12 發表 查看引用來源
可能順其自然關係,完全唔覺有偷情感覺,真係有拍拖時追睇對方回應訊息,耐收唔到又心掛掛啵

好正的感覺
師兄,好好珍惜佢呀!
尋尋覓覓,其實最好的已在眼前。

多謝師妹,妳都要好好努力加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆