上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.8k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2015-2-22 11:19 PM 發表 查看引用來源

咁妳呢~~~熟唔熟手?(用熟唔熟手去形容好似好怪>
其實我都唔算叻,不過好過佢囉,哈哈

引用:
原帖由 8掛妹 於 2015-2-22 11:20 PM 發表 查看引用來源
咁又唔好....好似上堂咁....

甘點樣可以令佢明白呢

引用:
原帖由 Kiwichan 於 2015-2-22 02:47 PM 發表 查看引用來源
一步師兄,我已經 email 你了。先謝!
師兄,對不起,今晚覆你....:smile_o12:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2015-2-22 11:22 PM 發表 查看引用來源

咁要訓練下~~~

佢自己都好尷尬,我惟有話無問題囉

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-22 02:57 PM 發表 查看引用來源

追酒飮係點?有D人追酒飲追到發酒溫

最衰係果啲飲醉左,會做啲破壞行為嘅醉酒佬。
結果被人拉左最唔抵....
平時飲醉左,肯上床...其實唔係問題。:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-22 11:23 PM 發表 查看引用來源

甘你有無試過用d咩好玩d?

互相矇眼....幫大家按全身

人人案例不同
你的前奏變單向,有危險啦,你自己知問题所有,投訴多,驚冇得玩。
哪。。。為有你知當天有搞嘢前,u diy, 但吾好有高潮,心態保持一直到他摸你的時候,你自己念多D咸嘢,睇下av,讓時間一到,一接觸你身體快高漲D快高潮。
呢個方法是性治療,。

你男友愛干淨,冇得同你囗交,你要負出更多的愛维持這個關係
love will show u everything,
這個歌名的意思就在關鍵時刻看出來,誰會负出更多呢???

u can show him everything or
he can show u everything ,u think about this question ???

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-22 02:57 PM 發表 查看引用來源
要試呀~~

來緊酗酒聚會,等我帶出來俾大家一試....:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-22 02:59 PM 發表 查看引用來源

Wow 又介紹

咁佢地真係勁過我嘛。:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-22 11:28 PM 發表 查看引用來源
人人案例不同
你的前奏變單向,有危險啦,你自己知問题所有,投訴多,驚冇得玩。
哪。。。為有你知當天有搞嘢前,u diy, 但吾好有高潮,心態保持一直到他摸你的時候,你自己念多D咸嘢,睇下av,讓 ...
um...佢對我係好嘅
不過呢方面佢仲初哥過我
我又未去到唔滿足,因為我都係勁敏感嘅人,佢唔駛點掂我,我齋含佢,我已經濕曬,只不過有時都想佢做多d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆