上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  51.7k

進叫我????????

誰叫我??????

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-25 18:03 發表 查看引用來源

其實你都有好大責任架~你結左婚早就吾應該搞咁多野啦~佢細個吾識諗你應該要識諗麻~鋪鋪清咪算囉~你依家害左佢喇:smile_39: :smile_39:  
我知錯了龍E:smile_13: :smile_13: :smile_13: ,

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-25 18:15 發表 查看引用來源
要走了..再見:smile_o07:
:smile_o07: 再見呀:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-25 18:16 發表 查看引用來源
你是否也是經歷過一段颇長的感情:smile_41:如是的話, 小吉給你一點小忠告,快點站起來,忘記過去,重新再投入,身邊有些女性朋友,曾經經歴過一段六七年的感情,自從散了,到現在30尾了,還是一個人,問她为 ...
E 兄......其實你是否我的朋友?? 點解説中我的心事,我現在還力不從心。 :smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-25 18:18 發表 查看引用來源
誰叫我??????

需要重覆2次嘛 :smile_o05:

到皇崗了.......真的希望她.......活得比我好.......

誰叫我????????????????

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-25 18:23 發表 查看引用來源

E 兄......其實你是否我的朋友?? 點解説中我的心事,我現在還力不從心。 :smile_38:
不要這样,就係見到身邉幾個女性朋友心好像很灰,對爱情總係提不起勁:smile_39:又有啲憧憬但又不想隨便找個人,經常說找個冇fee| ge不如自己一個人 但歲月不饒人呀小吉:smile_38: ,忘記過去吧,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-25 06:16 PM 發表 查看引用來源
你是否也是經歷過一段颇長的感情:smile_41:如是的話, 小吉給你一點小忠告,快點站起來,忘記過去,重新再投入,身邊有些女性朋友,曾經經歴過一段六七年的感情,自從散了,到現在30尾了,還是一個人,問她为 ...
我都係喎:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆