上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.8k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-28 12:57 PM 發表 查看引用來源
夠鐘食撚厨啦!
:smile_46: 禾已經撩完牙添啦~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-28 01:03 PM 發表 查看引用來源

狗仔一定好開心~  
貢大條水魚....瞓著都笑醒

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-28 01:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16: ....開心到唔記得左我係邊個囉...唉....:smile_o08:
:smile_38:  唔洗灰心~~比少一舊就實記得你~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-28 01:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_38:  唔洗灰心~~比少一舊就實記得你~
點解要比少一舊呢...:smile_o08: 佢都係返工姐...我覺得同我地冇分別~:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-28 01:13 PM 發表 查看引用來源

點解要比少一舊呢...:smile_o08: 佢都係返工姐...我覺得同我地冇分別~:smile_o06:
:smile_o02: 禾叫你~~鼻少舊~~貼士呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-28 01:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 禾叫你~~鼻少舊~~貼士呀~~
咁又點會記得我呢???:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-28 12:20 PM 發表 查看引用來源

美國紅走,巧難忍哦

我上次出差飲左呢隻西班牙酒, 幾好...支後係機場免稅買左幾枝...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-28 01:21 PM 發表 查看引用來源

我上次出差飲左呢隻西班牙酒, 幾好...支後係機場免稅買左幾枝...

賣廣告....版主做野呀~~!!!!!!!!:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-28 01:22 PM 發表 查看引用來源

賣廣告....版主做野呀~~!!!!!!!!:smile_o01:
比你識穿左添 :smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-28 01:26 PM 發表 查看引用來源

比你識穿左添 :smile_o05:
你講...間酒廠比左幾多錢你~!!!:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆