上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.9k  44.7k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-15 11:30 AM 發表 查看引用來源

禾唔玩都可以彈比D fd去反....呢D冧把用黎交際應酬就最巧喇.....
同邊個有牙印~~就彈比企囉:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-15 11:34 AM 發表 查看引用來源

同邊個有牙印~~就彈比企囉:smile_30:
on9....琴日同條女吹水...咁岩吹開...企話試過有d人咪鐘意一入房就一q先既...咁通常上袋吹架嘛...吹撚左幾下就話就爆...一坐上去唔夠幾下就收皮...我笑腩到仆街...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:36 AM 發表 查看引用來源

on9....琴日同條女吹水...咁岩吹開...企話試過有d人咪鐘意一入房就一q先既...咁通常上袋吹架嘛...吹撚左幾下就話就爆...一坐上去唔夠幾下就收皮...我笑腩到仆街...:smile_o08:
咁能冇職業道德???

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:36 AM 發表 查看引用來源

去玩sn都可以講咁七多嘢嘅~~:smile_45:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-15 11:38 AM 發表 查看引用來源

咁能冇職業道德???
咁好正常姐...你涼又未沖...:smile_o06:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-15 11:38 AM 發表 查看引用來源

咁能冇職業道德???
職業安全健康守則~~:smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:39 AM 發表 查看引用來源

咁好正常姐...你涼又未沖...:smile_o06:
尼去君月玩下咪知禾点解咁講咯:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-15 11:40 AM 發表 查看引用來源

尼去君月玩下咪知禾点解咁講咯:smile_45::smile_45:
比禾就算企唔上我都叫企上....感覺不太巧...禾轉頭重要車喎...大哥...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-15 11:25 AM 發表 查看引用來源

我5串1買讓球主呀...中呀...但係3串1唔中呀嘛...華倫西亞都中呀我...屌...:smile_o02:
華倫100倍呀:smile_27:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-15 11:43 AM 發表 查看引用來源

華倫100倍呀:smile_27:
我買佢嬴姐...邊估到佢開到4球///:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆