上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  46.2k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 04:11 PM 發表 查看引用來源

香港果個唔會識...109又可能唔知咩黎...:smile_o08:
109 見7多過你見筷子

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 04:10 PM 發表 查看引用來源
你係咪末見過大蛇柯尿呀?未扯有一揸好正常喎!
我夠知啦...我都有...但係佢重要係好大支喎...:smile_o14: 好腩恐怖...:smile_o01: 可惜...企英雄無用武之地:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 04:12 PM 發表 查看引用來源
但係大陸人可能唔知呢個量度方法呢...:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 04:11 PM 發表 查看引用來源
No, 係加農炮:smile_o12:
呀?:smile_o01: :smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

禾前後都有洗...:smile_o05:禾果次去游水見到有個FD未扯都有1渣....:smile_o03:
你講緊禾呀~~:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 04:12 PM 發表 查看引用來源
係拎7多過揸筷子呀:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 04:19 PM 發表 查看引用來源

你講緊禾呀~~:smile_o10:
禾知你勁...但係禾也不遜~:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 04:20 PM 發表 查看引用來源

係拎7多過揸筷子呀:smile_o01:
唔係含7咩?:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 04:21 PM 發表 查看引用來源

唔係含7咩?:smile_o11:
都係一9樣喇:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 04:13 PM 發表 查看引用來源

但係大陸人可能唔知呢個量度方法呢...:smile_o08:
教埋你量度自己粗度..用張A4紙重覆對角摺成一支紙火箭,然後用火箭的尖位量度你的母指甲長度,標記後張尖位剪去,再打開張紙會出現一個洞....試試用你JJ套進去,這就是你的粗度了.很準的.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆