上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 sms09198 於 2010-7-24 11:18 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄可以俾段青年/成人割包皮o既片我?:smile_41:
我想參考o下
有d心理準備:smile_13:
之前D師兄POST過,但我唔知係邊頁了。
睇左未必係好事...,唔睇你個膽可能會大D,割完都唔知。

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-25 12:37 AM 發表 查看引用來源

你就咁放條JJ...你個龜頭冇水腫?向上擺雖然易扯,但係可以避免同袋袋一齊而焗到出汗甚至細菌感染(雖然有紗布隔住)
mok紗布果度都勁濕....照常理係唔應該濕的...極其量都只係嚮紗布上面有D乾左既黃色分泌/血痴住 ...
因為D黃色分泌都係LIQUID....有少少濕唔合理咩....
或者我ZIP塊紙巾起紗布同春袋中間會唔會好D?
我驚我再扯會爆線....

至於黃色分泌...真係下面先有...上面係完全無黃色分泌咁濟....

但其實我春袋好似有D油油地...似乎係上油布果陣痴左D油落去...咁有無影響? 我已經盡抹

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-24 07:30 PM 發表 查看引用來源

多謝。我諗住快掛...我戒晒口,日日食粥飯菜豬肉生果,其他盡量少食,比起手術前我輕左1.5kg:smile_19:
個口真係好寡...不過想傷口快d好番冇計...

你d焦係邊個位?如果係血焦唔好攪佢好d,等佢好番自然會lug
你真係好忍得口…我去到第二星期已經忍唔住食煎炸野了………:smile_35:

有心,我早兩日甩晒焦,完全好返晒lu~~~~~

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-25 12:43 AM 發表 查看引用來源

之前D師兄POST過,但我唔知係邊頁了。
睇左未必係好事...,唔睇你個膽可能會大D,割完都唔知。
圖+片:
http://urologycentre.com.sg/circumcision_photos.html

不過,正如sotrouble所言,冇咩必要睇既,做既時候係唔覺架~~~

你地幾耐先唔會痛呀個頭= =我第2日....成日坐係到好冇引= =
仲有.....我扯旗同埋傷口都唔痛= =,,但係個頭就.....

今日係day 3
23/7 cut。首先醫生先打麻醉藥,聲音好像電鬚鉋,不痛,但之後試不啲藥效,個頭11點方向依然有感覺,e生就再補打麻醉藥,之後再試不啲藥效,依然有啲感覺,有話比e生知,他說是無問題的。跟住就開始cut,我有一半時間感覺到e生在做什麼,cut啲包皮呀,聯针呀,我告訴e生我Feel到有感覺,他說你忍住,好快做完,雖然不是完全冇麻醉,但啲感覺令我超緊張,完全感覺到一針一針的縫...之後看到手術後的樣子都幾好,傷口不見血,幾乾淨。$7000 OK 滿意
Dr Chan都幾pro,手術前講解清楚,講到生理反應,就陰陰咀的說扯旗呀..龜頭會超敏感呀.其他時候他都幾cool。
今日Day3,個龜頭紅sai,條帶有時滲血,晚上勁扯旗,扯到醒,又怕爆線,後日才覆診,希望個傷口快啲好。

雖然

bfgf ching , 你割完之後都係好似條link ( http://urologycentre.com.sg/circumcision_photos.html )
最尾果幅圖 ??  即係龜頭全露 ?

咁你依家中間d水腫消哂未, 我好耐都未消完 = =

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-25 04:24 PM 發表 查看引用來源
bfgf ching , 你割完之後都係好似條link ( http://urologycentre.com.sg/circumcision_photos.html )
最尾果幅圖 ??  即係龜頭全露 ?

咁你依家中間d水腫消哂未, 我好耐都未消完 = =
我做完同佢幅圖唔同喎,中間聯針個位係腫到成個水泡圈咁的。即係分三截。
龜頭係全露(我覺得醫生割得太多...D包皮有點少...),而D腫好慢好慢咁消緊。

佢幅圖連腫都冇腫到...

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-25 12:21 PM 發表 查看引用來源

你真係好忍得口…我去到第二星期已經忍唔住食煎炸野了………:smile_35:

有心,我早兩日甩晒焦,完全好返晒lu~~~~~
恭喜晒~
我而家埋晒口,都唔洗戒口了。
但係我著孖煙通條JJ係咁磨仲係好唔舒服...著三角褲就少D磨擦舒服D。
BFGF CHING你係咪都係咁?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆