上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 21/6/2023 15:38 發表 查看引用來源
咪慢慢等囉!又冇所謂嘅,一樣有得享受!😬
慢慢嚟,唔使急😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:46 發表 查看引用來源

慢慢嚟,唔使急😬
梗係!慢慢享受!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/6/2023 15:47 發表 查看引用來源
梗係!慢慢享受!😬
都~~~~~話阿星好快😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:29 發表 查看引用來源

有啲女仔中意居高臨下望住男人嚟爽,阿星好就得人嘅,等佢爽到咁上下夾實阿星先開始反擒佢😬
又咁講,我自私...... 我唔係人人都會好熱情去用口,真係有feel先.....會。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 15:32 發表 查看引用來源
集各家之大成!😬
每個女生既性敏感點都唔同,但有一樣野,就係唔好太信AV,好多情節男人鐘意女人勁唔想,佢地就會教我點調情啊,點令佢地舒服囉。我唔認我叻,但我肯學,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:34 發表 查看引用來源

龍師兄對於呢個影像真係情有獨鍾,不過阿星都唔抗拒。之但係食住榴槤嚟做真係未試過,酒店俾啲榴槤搞成咁,下次都唔使旨意返嚟住😬
榴槤拎返酒店我無,我通常去到即拆即食,先夠正。旁邊都有靚女,大家一齊唔同枱食,先夠風味。
HAHA.......呢個影像,事實係正架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:35 發表 查看引用來源

時間緊迫,要揾個緊啲過女仔先得😬
搵朋友聚遮,呢D機會難得啊師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/6/2023 17:46 發表 查看引用來源

又咁講,我自私...... 我唔係人人都會好熱情去用口,真係有feel先.....會。
有啲女仔會中意坐喺男人面上,又或者攞條毛巾箍住男人條頸嚟借力,做女騎師㗎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/6/2023 17:50 發表 查看引用來源

榴槤拎返酒店我無,我通常去到即拆即食,先夠正。旁邊都有靚女,大家一齊唔同枱食,先夠風味。
HAHA.......呢個影像,事實係正架。
即開即食當然好食,攞返酒店兩個人一路食一路調情都不失為一個好玩法😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/6/2023 17:50 發表 查看引用來源

搵朋友聚遮,呢D機會難得啊師兄。
係,揾完教授之後要同幾個人見個面,飲杯涼水(茶),睇下佢哋最近點,都有差唔多5年冇見😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆