上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1871, #1880, #1894, #1902, #1923, #1933)

收藏  |  訂閱
1.9k  612.9k

今日本來冇update。出完差真係好攰!人老咗。。。體力已經冇以前咁好。但尋晚收到我一位非常友好嘅「色友」(似後update會提及「色友」係乜嘢一回事)嘅WTS。。。不得不分享!
其實Athena絕對唔係我仇人。但佢已經成為我回憶一部分。佢宜家已經係人哋嘅老婆,我對佢嘅回憶只停留係我同佢喺埋一齊嘅時候only。

附件

估唔到ATHENA 依家係咁嘅樣
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-23 19:18 發表 查看引用來源
今日本來冇update。出完差真係好攰!人老咗。。。體力已經冇以前咁好。但尋晚收到我一位非常友好嘅「色友」(似後update會提及「色友」係乜嘢一回事)嘅WTS。。。不得不分享!
其實Athena絕對唔係我仇人。但佢已經成為我回憶 ...

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-23 19:27 發表 查看引用來源
估唔到ATHENA 依家係咁嘅樣

歲月不饒人!就嚟60差唔多係咁上下啦。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-23 19:43 發表 查看引用來源

歲月不饒人!就嚟60差唔多係咁上下啦。
難得你個friend仲有興趣!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-23 20:49 發表 查看引用來源
難得你個friend仲有興趣!
咪就係!

人生有呢啲回憶又係幾正嘅.我以前都有條女廿歲鬆啲嘅時候,成個大波范曉萱咁,而家接近50歲變咗肥婆一個,直情見到佢都唔係好想正面望佢,我都覺得自己好仆街

師兄係怕知道呢啲update會破壞10幾年前既美好回憶?

難得Athena 仲咁有引
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-23 23:01 發表 查看引用來源

咪就係!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-23 19:18 發表 查看引用來源
其實Athena絕對唔係我仇人。但佢已經成為我回憶 ...
所以有啲人和事,永遠留係回憶係最美好。 我早幾年有SP,雖然當時係四張幾失婚婦人,但都仲好索,腰細加長腿,扑得落。 但呢兩年我人多數不在香港。 今年年頭番過嚟,再約佢出嚟,肥到,肚腩大過波咁劑…….

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-23 23:09 發表 查看引用來源
人生有呢啲回憶又係幾正嘅.我以前都有條女廿歲鬆啲嘅時候,成個大波范曉萱咁,而家接近50歲變咗肥婆一個,直情見到佢都唔係好想正面望佢,我都覺得自己好仆街 ...
我見到幅相時,我都有好仆街感覺。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆