上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-1 10:45 PM 發表 查看引用來源

我當時同Fd講一定換滑頭!果然!
自從係祖國搞掂私下事回港後, 從未威過, 四方比面, 威番一兩次都算有人情味. 重係可以同高層握下手, 叫佢哋唔好忘記佢, 重有佢存在.

認真明顯過明顯, 歐洲巨星老吳有份拉頭馬, 即時下一場老吳就有馬去. 揮闖劍斷許有份拉頭馬, 下一場劍無名就有馬去. 如果唔係周時要睇相, 邊知道咁乸多故事.

附件

前不見古人, 後不見來者. 亞蔡是否收夠籌, 唔帶出咁多場頭馬. 等以後有其他倉主都再創一次紀錄次, 為馬會帶來新一次高潮,  下一次破紀錄者會是誰?

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-7-1 01:34 PM 發表 查看引用來源

:122:繼續學習
揪月, 你明唔明我講緊是嘜水.

不論職業賭馬徒還是業餘賭徒, 大部份都識得孖寶與獨贏對比, 有無料到有靠內幕, 有靠眼光去追飛. 不過昨寶有隻馬就好似無人去追飛, 是否無內幕料, 又或者一早知隻馬係唔掂.

這隻馬就是敬無極, 孖寶過關後有355, 獨贏過關後726, 最終1034. 以往大部份獨贏臨場一定會有人追飛, 今次都大回. 這就是賠率的好處. 這一點就證明隻馬只有啱跑谷草, 跑田草係唔可以出冷. 所以賭馬一定要先靠邏輯, 又係靠符碌. 何妨明知, 或一早知自己友榮冠大道會贏馬.

以上所談既都係賽馬基本常識, 係唔洗睇晨操, 有幾多成況態去賭馬, 應係Most Land Low.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-2 08:35 AM 發表 
不論職業賭馬徒還是業餘賭徒, 大部份都識得孖寶與獨贏對比, 有無料到有靠內幕, 有靠眼光去追飛. 不過昨寶有隻馬就好似無人去追飛, 是否無內幕料, 又或者一早知隻馬係唔掂.

這隻馬就是敬無極, 孖寶過關後有355, 獨 ...
个隻金太陽仲明顯、跑完上場過关飛升一倍、我已即時叫好多馬友小心!睇佢走位已知3344、起步刻意跟前d咪冇上次咁好衝囉!孖宝飛對大熱而升咁多水、赢出要走路都似:096::096::096::071:ˊ

赢出佢死!輸左馬友死!比系你点揀:096::096:

我一早不看他在眼內、買佢要返上山!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-2 08:53 AM 發表 查看引用來源

个隻金太陽仲明顯、跑完上場過关飛升一倍、我已即時叫好多馬友小心!睇佢走位已知3344、起步刻意跟前d咪冇上次咁好衝囉!孖宝飛對大熱而升咁多水、赢出要走路都似:096::096::071:

我一早不 ...
呢條亞明哥, 聽老苗講落晒搭, 話此馬泥地特佳, 佢係無講錯, 不過唔係16係12架! 那場還不是大叔與老淫魔去馬. 又可能讚仔讚不絶口. 呢場唔係第一次交入場費.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-2 09:11 AM 發表 

呢條亞明哥, 聽老苗講落晒搭, 話此馬泥地特佳, 佢係無講錯, 不過唔係16係12架! 那場還不是大叔與老淫魔去馬. 又可能讚仔讚不絶口. 呢場唔係第一次交入場費.
小肉酸吾系第一次、精輝都系咁:096::096::096::096:

我就睇佢用咩方法去書!

尾場孖士打、阿拉几驚第三、睇左手点抽筋就知、我都系估佢3344!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-2 09:17 AM 發表 查看引用來源
尾場孖士打、阿拉几驚第三、睇左手点抽筋就知、我都系估佢3344!
有東方無窮人, 有正副會長唔係人咁品. 何妨大輝寶即迎風飄揚同主馬, 轉倉後又同白頭賀有關, 揮闖又係白頭賀, 最明顯到痺就係阿福都有份拉頭馬才搞笑. 馬場那些馬主們還不是同一帶一路無嘜分別, 分別在於馬主們與馬友之別.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆