上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

呃post時間
其實大家覺得係真定假我都無所謂~~~的而且確從第三者角度睇,似連續劇橋段多d。不過我既劣筆真係寫唔到好真實既感覺,有時張一d情節改左少少。因為如果真係張每一 件事直接寫出黎,我真係唔知點寫好。我出呢個post係為左一個人。但寫落去就希望大家有同感。
我知道大家覺得我既經歷好匪夷所思。大家有唔同既意見,我會樂意接受。你地 睇得開心未得囉。
真亦假時,假亦真。今日我撘火車竟然有人講起我呢個post,我真係覺得好意外。當然佢地既對話一個當真,一個覺得我老作。anyway i dun mind.the thing is they feel happy after c my post~~~i 'm pound of  it

如果大家覺得我寫得有咩不足,盡情講出黎,你地既意見絕對唔會影響個故事發展,但可以影響都故事既完整性。

快dpost下一回la!!我岩岩放學即刻上來睇la!!+油

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-9-10 11:20 PM 發表
你唔好唔寫啦....我真係好想知呀:smile_22: :smile_22:
你答左我問題未寫囉~~~問你甘耐都唔答

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-10 11:24 PM 發表

你答左我問題未寫囉~~~問你甘耐都唔答
你想問咩呀?你依家問我答你喇

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-10 11:14 PM 發表

0靚妹.......叫我死仔.....
咁你快d 作-V-"

*** 搭火車都聽到有人講你呢個story..
證明有1定既吸引力啦!! right!!
唔單止係forum 既言談~
連日常生活既topic 都可以傾到..!!

小明,為左大家你快d答啦

我真係日日都係幾次黎睇post左未架.....快啲寫啦~唔該你丫:smile_22:

引用:
原帖由 csc7 於 2007-9-10 11:29 PM 發表
小明,為左大家你快d答啦
我會架喇...:smile_22: 肉隨針板上~你鐘意問咩我都答:smile_27:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-10 11:10 PM 發表

邊個話我唔開心?~~~有人甘樂意為我題詩,我點會唔開心呀,比送實質既野更加有義。
我唔介意你張我既故仔post係到(就算你當自己所出我都唔介意,甘樣想別無他意。)有更多人知道故事里甘多個主角我越開心 ...
比人呃左,比人呃左,比人呃左.......原來係個騙局,唔怪得知一直掙扎回唔會好lu xd

你真係信d劣作係我寫?

甘我即刻張條link放上我xg到,雖然我會偷人野,但係我從來都唔會寫甘鬼多字既野,因為我老師同bb話我寫小說,散文爛到爆(淚

2姐妹同一個名....4個字"有夠惡搞",不過唔係問題,有難度先可以寫到更好,成首詩完成左我諗樓主一睇就好明顯分到邊到邊個係寫cindy同sara,因為係從樓主文章中既觀點出發

結局?我等緊幾時第24post會上畫.....慢慢來傾好哂先寫都未遲

p.s不過今日寫xg個時突然諗起第23past你同cindy既對話+我琴日買滑鼠個時個女仔找錢比我個時唔小心點到佢隻手,下意色想捉緊佢隻手,就覺得係樓主對cindy一直既願望就寫左2句野係今日既xg到,樓主會唔會嬲我諗起你女神?唔好溶左我,我都係想寫好d草稿先會記起(汗

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-9-10 11:27 PM 發表

你想問咩呀?你依家問我答你喇
你係男定女囉~~上次做咩唔開心呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆