上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-26 11:50 AM 發表 查看引用來源

hihi~羊女好好人嫁~:027: :096:
:027: :093: 你咁樣讚人~人地怕羞豬ga~><

補一槍先

今晚我番黎還2版果D債,到時睇到就睇,睇唔到就算啦架,過左今晚我又拎番走 a"a...

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-26 11:55 AM 發表 查看引用來源

呢樣都岩既... 我仲識畫畫啦, 寫下d短短既故仔啦, 跳下舞啦, 講爛GAG啦~

作為本店NO.1 我幾多才多藝架:096: ... 不過呢期比較忙,少左時間上黎,陪唔到姐姐們傾計XD
真係幾多才多藝bor~~講gag好唔好笑先ga~唔好笑唔准講ga:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-26 11:56 AM 發表 查看引用來源

:027: :093: 你咁樣讚人~人地怕羞豬ga~>
人好自然多人讚架la:036:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-26 11:57 AM 發表 查看引用來源
補一槍先

今晚我番黎還2版果D債,到時睇到就睇,睇唔到就算啦架,過左今晚我又拎番走 a"a...
咁真係要密切留意bor!!!:023:

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-26 12:00 PM 發表 查看引用來源
人好自然多人讚架la:036:
錯覺錯覺~~><

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-26 11:56 AM 發表 查看引用來源
我叫vic
so i will call you 小vic vic~哈~:036:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-26 11:55 AM 發表 查看引用來源

呢樣都岩既... 我仲識畫畫啦, 寫下d短短既故仔啦, 跳下舞啦, 講爛GAG啦~

作為本店NO.1 我幾多才多藝架:096: ... 不過呢期比較忙,少左時間上黎,陪唔到姐姐們傾計XD
哈哈~~你畫咩多~我畫水彩同油畫,仲意畫抽像d既,不過而家玩影相多左~:096: 你快d溫書啦,唔係衰左就慘:092:

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-26 11:53 AM 發表 查看引用來源
really:082:你不用上班嗎?
上緊嫁~office~:p

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-26 12:02 PM 發表 查看引用來源

錯覺錯覺~~>
幾謙虛~~:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆