上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-18 04:54 PM 發表 查看引用來源
眼鏡

眼鏡,係一樣好神秘既用品,平時,你我她都有可能有需要用到,只要近視,遠視,老花,散光,都有可能用到.(太陽眼鏡都係)
但係我黎講,女性帶眼鏡,又有一份美麗,她工作時,遊玩時,靜態睇戲時,都係一個平常狀態,那麼做 ...
原來男人鍾意帶眼鏡既女人?我諗我除副老花鏡嗰下都好吸引,由阿婆變番師奶,哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-19 03:37 AM 發表 查看引用來源

我一向鳩噏當秘笈,邊有什麼女神呢?
你個女神咪虎虎囉

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-19 07:41 AM 發表 查看引用來源

講到女神,我又好奇想問吓師兄們,假如宜家呢一刻,有個女仔你識咗一段時間,到大家相約出嚟見面,你會幻想對方的樣貌係怎樣?會唔會係要樣靚,身材正?定係樣貌身材不重要,係睇內在?定還 ...
我就會避免幻想。如果唔係自己無端製造失望…

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-19 03:41 AM 發表 查看引用來源

其實師兄絕不明解我,我愛虎虎,又不想對不起她,但人又貪玩,識女人,真未必要有進一步,或許我跟你不同,你年青膽少錯過了很多,但年青的我只會有殺錯,所以現在我只喜歡鳩噏,絕不胡亂去越軌。
呢到d人夫個個都係愛妻號咁喎,起碼表面係啦,哈哈!而家個年代咁多引誘,要做到從一而終絕對唔容易,不過我都認同師兄所講,後生玩過又試得多反而會修心養性,咩都無玩過既反而會最心多。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-19 03:41 AM 發表 查看引用來源

其實師兄絕不明解我,我愛虎虎,又不想對不起她,但人又貪玩,識女人,真未必要有進一步,或許我跟你不同,你年青膽少錯過了很多,但年青的我只會有殺錯,所以現在我只喜歡鳩噏,絕不胡亂去越軌。
嗱我絕對唔係膽小,係唔敢喳下,我……我有撚用架下。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-19 03:42 AM 發表 查看引用來源

除眼鏡和除brabra,有異曲同功之妙,同樣可清楚看到赤裸的女人。
係,呢種前奏心理實在很微妙。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-19 11:39 發表 查看引用來源

嗱我絕對唔係膽小,係唔敢喳下,我……我有撚用架下。
出唔出事,有冇撚用無抵觸

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-18 04:54 PM 發表 查看引用來源
眼鏡

眼鏡,係一樣好神秘既用品,平時,你我她都有可能有需要用到,只要近視,遠視,老花,散光,都有可能用到.(太陽眼鏡都係)
但係我黎講,女性帶眼鏡,又有一份美麗,她工作時,遊玩時,靜態睇戲時,都係一個平常狀態,那麼做 ...
我諗諗下,原來我冇幫女仔除過眼鏡… 冇經歷過呢個情景添…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-19 11:59 AM 發表 查看引用來源

我諗諗下,原來我冇幫女仔除過眼鏡… 冇經歷過呢個情景添…
眼力好,係好事

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-19 12:08 PM 發表 查看引用來源

眼力好,係好事
只係因為阿0帶con,妻子唔使帶眼鏡。咁就冇呢啲經歷…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆