上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.8k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 10:37 AM 發表 查看引用來源

好好奇呢班阿蛇既衣著係點?
赤裸上身加貼身單車褲🤔🤔🤔
佢地叫慾火拯救隊? 打錯字⋯係怒火拯救隊?
而家有套沙灘拯救隊上,其實我地同佢地應差不多......我指衣著.
(但型爸應例外,HAHA)

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 10:41 AM 發表 查看引用來源

我而家係小欖精神病院地牢,一個人有一間房果d。岩岩俾人捉返去,而家要食藥同打針先,下次偷走出來再同你地救人。
Haha
痴線
呢個精神病人又傻得幾暈秦@@

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 10:38 AM 發表 查看引用來源

你咪再側側膊啦
我加倍比膽你pm師妹約佢出黎鴛鴦戲水⋯係接力游泳至真⋯
黎緊下個月細女有個嬉水日,我已經要出席喇.
我諗緊點遮D肥肉.........
所以應唔會PM嘞,HAHA

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 10:12 AM 發表 查看引用來源

難得dragon bb第一次咁主動話想pm其他師姐喎
點可以唔比膽佢
至於你話pm我⋯我比膽你唔好p
唔好爭,一齊pm DD師姐,yeah~~

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 10:41 AM 發表 查看引用來源

我而家係小欖精神病院地牢,一個人有一間房果d。岩岩俾人捉返去,而家要食藥同打針先,下次偷走出來再同你地救人。
我睇左救地球人添.
我旁邊有個位,一齊返火星喇.呢度危險啊.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

原來give師姐鍾意口爆⋯啊⋯我意思係多奶到個口都接收唔晒要流出黎爆出黎咁
Give師姐口部流出來的,應該不是奶啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 10:21 AM 發表 查看引用來源

如果搽在你身上,可能仲會更好味。XD
我驚成身㾗喎!咁多蟻咬我,救命啊~~救命啊~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 10:44 AM 發表 查看引用來源

而家有套沙灘拯救隊上,其實我地同佢地應差不多......我指衣著.
(但型爸應例外,HAHA)
麻煩影張group picture黎睇下

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-22 10:43 AM 發表 查看引用來源

口爆?唔係,唔係,只係我口仔細細,每次飲嘢都係細細啖,急得滯會漏出嚟咋
嘴仔細細好誘人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 10:47 AM 發表 查看引用來源

黎緊下個月細女有個嬉水日,我已經要出席喇.
我諗緊點遮D肥肉.........
所以PM可以延後嘛?
乜攪到游水gathering咁誇張?
叫你太太著得sexy d....大家就會將重點轉移
再唔係你要學下許志安咁⋯係大鵰⋯咁目光又轉移左⋯睇唔到你對上既肉
至於PM.....雖則你咁有禮貌⋯不過遮肥肉同PM都無關係既⋯所以唔比延續....go go go

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆