上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  36.2k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-14 11:32 PM 發表 查看引用來源
你哋真係好好人,知我好想去馬交,就揾啲資料俾我,如果老公好似你哋咁就好了~~~~~

復活節假期,大家安排咗咩活動呢?我只係安排咗一個節目,就係睇"第八集",唔知你哋又會唔會睇呢?
我都係行下山,去飲下咖啡之類。

第八集是什麼?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-14 11:32 PM 發表 查看引用來源
你哋真係好好人,知我好想去馬交,就揾啲資料俾我,如果老公好似你哋咁就好了~~~~~

復活節假期,大家安排咗咩活動呢?我只係安排咗一個節目,就係睇"第八集",唔知你哋又會唔會睇呢?
師姐,第八集係咩黎架????

Give師姐所指的第8集,應該是狂野時速8。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-15 09:07 AM 發表 查看引用來源
我又冇諗住睇…

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-15 09:07 AM 發表 查看引用來源
Bingo ,放假嘛,反正都無安排節目,所以就去睇場戲囉。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-15 10:38 AM 發表 查看引用來源

我又冇諗住睇…
但好似幾好睇啊!我都想去睇。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-15 11:09 AM 發表 查看引用來源
但好似幾好睇啊!我都想去睇。
等我都研究下先。

今次我去左澳門2日.其實一如所料,我攰到死左.......
因為2個女玩到好攰,最後就要抱住.
可能我太耐無去澳門,一過關就有袋仔送.乜咁細心既,我仲同我太太講,對上買果D應該過期,可以用新既,HAHA........
今次去澳門,其實主要係游水,我就係抱住2個小朋友不停玩囉.
咁有無bikini?有,仲大把呢~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-15 11:27 AM 發表 查看引用來源
今次我去左澳門2日.其實一如所料,我攰到死左.......
因為2個女玩到好攰,最後就要抱住.
可能我太耐無去澳門,一過關就有袋仔送.乜咁細心既,我仲同我太太講,對上買果D應該過期,可以用新既,HAHA........
...
師兄在酒店泳池游嗎?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-15 11:30 AM 發表 查看引用來源

師兄在酒店泳池游嗎?
係啊.
其實係唔錯既呢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆