上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  26.2k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-13 12:13 AM 發表 查看引用來源

我當時.......中學咋喎........XD
:smile_o10:中學都可以架嘛!引人有分年齡咩

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-13 12:11 AM 發表 查看引用來源

但果D手機留言多ma
你唔係手機留言都prove唔到你=0=

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-13 12:11 AM 發表 查看引用來源

招高手開研討會....
:smile_44:咪啦XD 你今晚早啲訓XD
我都早啲訓XD 哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-13 12:15 AM 發表 查看引用來源

你唔係手機留言都prove唔到你=0=
如果我prove 到點先:smile_45:

引用:
原帖由 離火 於 2014-5-13 12:14 AM 發表 查看引用來源

唔係私人
我以前都會
而家無咩囉...哈
:smile_39: 總之就唔OK啦
不過夏天既天氣好唔穩定:smile_45: 搞到我見落雨就想甩人底XD
當然我唔會咁做啦XD 哈哈

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-5-13 12:14 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10:中學都可以架嘛!引人有分年齡咩
我當時咁純情:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

中4定中5=0=

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-13 12:17 AM 發表 查看引用來源
如果我prove 到點先:smile_45:
但你都prove唔到架喎lol 就算你係喺屋企, 咁唔俾你home office? 唔俾你off ?

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-13 00:12 發表 查看引用來源

唔使索都知唔索:smile_39:
可能因為年紀太細,未發育完,
咁要等你大個d再讚 😜

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-13 12:18 AM 發表 查看引用來源

我當時咁純情:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

中4定中5=0=
:smile_o10: 純情學生妹

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-12 16:13 發表 查看引用來源

我當時.......中學咋喎........XD
中學都可以識架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆