上一頁下一頁
發新話題

OT冇啦啦變左WC大戰 (LAST UPDATE!!! P.146 有相 睇#1post有目錄)

收藏  |  訂閱
2.3k  456.3k

禁慾一排試下
之後你應該會好想要

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:15 AM 發表 查看引用來源
唉...唔知呀.....平日我地可能只係見到一晚...但都冇做.....一星期一次...
其實對太耐無激情又比你估到佢除衫後下一步會做咩野,真係有D公式化:smile_13:
男女一世都比唔到深愛既女人high 過,對男人來講會係一種遺憾嚟:smile_13:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-2 01:19 AM 發表 查看引用來源
Mix得好令..:smile_o12:你又講野應該唔會有懶音?
有少少...隻豬聽過我把聲...大家可以問佢ga:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:16 AM 發表 查看引用來源
街, 巴士, 海灘...會唔會俾人見到...
巴士簡少人既巴士坐就得

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:20 AM 發表 查看引用來源

有少少...隻豬聽過我把聲...大家可以問佢ga:smile_40::smile_40::smile_40:
我都想聽下:smile_42:

巴士上層最後個排呀

引用:
原帖由 Pangolin 於 2013-6-2 01:20 AM 發表 查看引用來源

其實對太耐無激情又比你估到佢除衫後下一步會做咩野,真係有D公式化:smile_13:
男女一世都比唔到深愛既女人high 過,對男人來講會係一種遺憾嚟:smile_13:
其實佢真係對我好好....我地都好耐....但係做愛方面點都好似少左d野...:smile_13:

引用:
原帖由 clowngod 於 2013-6-2 01:21 AM 發表 查看引用來源
巴士簡少人既巴士坐就得
我唔會試law

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:19 AM 發表 查看引用來源
哇...我會驚law....
哎..或者咁講..你同你男友我覺得似變左係習慣..每個星期上你或佢到扑一扑說走..我既suggestion係..其實唔一定要set每個星期都扑?可能係出個夜街..跟住可能係風邊吹下風或公園whatever la..之後係個到傾下計..到岩feel就摸外對方..當然要肯定附近無人..習慣下..慢慢就試下做埋..(如果你肯)..咁樣你地2個先唔會咁快悶..唔係既話..不出3年..佢已經唔肯再同你做

少左份新鮮感吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆