上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 vincentleewc 於 2014-5-14 07:30 PM 發表 查看引用來源
辣媽,早晨,妳咁早起床

唔喺早起床,喺每幾個鍾起身餵一次奶冇得睡. 你老婆生過幾多個?之後你覺唔覺得鬆左?我比華叔講到有D擔心,曰曰練習夾手指.

如果你係香港就更好 可以同你玩

:smile_38: 辣媽人妻wlecome back
this is the 2nd time you mentioned you :smile_o09: dick
:smile_o10: I thought you dislike it

引用:
原帖由 yellowthunder 於 2014-5-15 07:50 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 辣媽人妻wlecome back
this is the 2nd time you mentioned you :smile_o09: dick
:smile_o10: I thought you dislike it
你都幾心水清......最初不喜歡,因為好似好degrade咁,所以一向吾太熱衷,今次一來自己下面未用得,佢又攪得我好爽,加上性慾高漲便一時衝動同佢用口,但今次感覺OK,可能是自發去做唔喺佢要求或者迫我去含.

經常有人問我Erica,亞寶同其他姊妹既故事,我今日終於說服一個姊妹寫佢出軌的經過,佢第一次貼文,我會幫佢開個新a/c同編輯.....遲D通知大家.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-5-12 10:13 PM 發表 查看引用來源
華叔個人唔正經又奸詐,
但算有返d道義,
唔係齋食。

華叔個人真係好醒,睇凖哂啲太空人妻,半強逼半自願下俾佢玩到開巷,又唔會攪散人哋家庭,長食長有,羨慕死我呢亭阿叔!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-15 08:41 AM 發表 查看引用來源

你都幾心水清......最初不喜歡,因為好似好degrade咁,所以一向吾太熱衷,今次一來自己下面未用得,佢又攪得我好爽,加上性慾高漲便一時衝動同佢用口,但今次感覺OK,可能是自發去做唔喺佢要求或者迫我去含.
:smile_o10: usually it is just a mental block.
as long as you dont go too "far" :smile_o16: is alright XD
:smile_o12:support support

引用:
原帖由 yellowthunder 於 2014-5-15 09:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: usually it is just a mental block.
as long as you dont go too "far" :smile_o16: is alright XD
:smile_o12:support support
你咁留意是不是你喜歡比人含?
男人喺唔喺都鐘意女人同佢口爆?
到底含時喺唔喺應一路啜

一路

同時用手套弄?

重有乜可以令男人high D?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-15 08:50 AM 發表 查看引用來源
經常有人問我Erica,亞寶同其他姊妹既故事,我今日終於說服一個姊妹寫佢出軌的經過,佢第一次貼文,我會幫佢開個新a/c同編輯.....遲D通知大家.
大大力支持!能有貼相就更好!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-15 10:12 AM 發表 查看引用來源

你咁留意是不是你喜歡比人含?
男人喺唔喺都鐘意女人同佢口爆?
到底含時喺唔喺應一路啜一路
同時用手套弄?

重有乜可以令男人high D?
還要一邊含J, 另一邊用淫邪的眼神望著他!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆